Maкедонија - Финска, 04.09.2011, (72:70), ЦАРЕВИТЕ СЕ ВО 1/8 ФИНАЛЕ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
А уствари требаше најлесно да ги тепаме овие.Се рашутираа мамето нивно,па добро мајку му стара неам 9 животи па секој ден вакви утакмици да гледам.Денес влегоа поопуштено и со притисок помалце од што треба.Константа игра ама и во одбрана имаше мали пропусти,многу слободно шутираа па и почнаа со брзи акции да не мелат.Браво браво!Сеа на заслужен одмор 2 дена.

G

grande-juve

Гостин
Браво мајстори, издржавте! Ова е голема победа! Се гледа дека сме подобра селекција од финска, ама нашиве едвај трчаа, немаа сила, може ќе каже некој тоа им е работа секој ден да трчаат, ама ова се турнири, секој ден натпревар, а ние играме со 7-8 играчи. Браво уште еднаш, скинавме живци, ама навикнати сме, сега одмарајте до втора фаза за пак да ве гледаме како против гејците. МАКЕДОНИЈА!

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Уфф малце напнато, особено на крај, али свака им част на момците, well done :) :cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама се упрпав кога не поведоа 5-6 разлика.
Исто и јас ама имав чувство дека ќе тепаме, значи немаше шанси од волку саката репрезентација ко Финска да изгубиме :) Ај пијте верапамили и лексилиуми се, најдобри сме :cuc: :)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Едно име имаме во душата го носиме за тебе живот даваме о МАКЕДОНИЈОООО!!!

В

Вори

Гостин
Срцево ќе ми излеташе у вражју матер.Ама знаев дека ќе победиме,затоа и пишав.Играме со срце бре луѓе тоа највеќе ми се допаѓа.
Ај сеа вечер пак на славје,ова е голем успех за нас.
ДОМИНИРАААЈ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom