СЛАВЕЊЕ ПО ПОБЕДАТА НАД ГРЦИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
77F0E974976E8A43A24DB4D0C977F67F.jpg

Човеков е чудо!!!!!

Или како што пишаа на Хрватскиот форум ’’McCalebb je strašan igrač....taj je spreman i za NBA’’.

Aku imat nes vo ohrid kazete!

Сега идам од центар,имаше доста луѓе што одеа на кај плоштад.

Слушам муабети дека Гејциве ќе ни бапнеле ембарго заради поразов :P

Па зашо се будали он на првенствово?
Инаку не би успеал во НБА, слаб шутер е и многу е низок.
И Рондо е слаб шутер, далеку послаб и од него, слободни едвај гаѓа, има предиспозиции да игра таму, фантастичен е, сериозен сум, со овој став сум уште кога играше симултанка со В.Британија.

хаха еуфорија за поразот на гејците ах тој комплекс .....................

Грчката национална телевизија повторно го избриша името МАКЕДОНИЈА на преносот. МАКЕДОНЦИТЕ го избришаа литванскиот паркет со нивните играчи!

Па зашо се будали он на првенствово?
Инаку не би успеал во НБА, слаб шутер е и многу е низок.
Можеби не би успеал како стартер ама како шести чивек на тимот би успеал 100попсто.
Земетего за пример Нејт Робинсон.Висок е 1.73 солиден шутер и додека беше во Никси и Селтикси добиваше две четвртини(некогаш и стартуваше). Инаку стилот им е доста сличен.Робинсон е мајстор за влезови и забивања(добро сега Бо незабива како него ама и немуе толку потребно) и има добар шут.Вечерва и Бо одлично шутираше како од игра така и од линијата за слободни

Во Куманово плоштадот е преполн со луѓе,а улиците се полни со автомобили со македонски знамиња.Имаше и голем огномет.
Победа чиста како солза.Браво за кошаркарите што направија Грција никогаш да не не заборави.

Јас не можев да гледам зошто сум во Грција, ама од моментот на победата до сега мноооогу им се курчам и ги нервирам! :)

ПОМИНЕТЕ СИ УБАВО И ЗА МЕНЕ ВИКАЈТЕ И СЛАВЕТЕ.... ЈАС ЌЕ МАЧАМ ГРЧИШТА ВЕЧЕРВА :)

Јас не можев да гледам зошто сум во Грција, ама од моментот на победата до сега мноооогу им се курчам и ги нервирам! :)

ПОМИНЕТЕ СИ УБАВО И ЗА МЕНЕ ВИКАЈТЕ И СЛАВЕТЕ.... ЈАС ЌЕ МАЧАМ ГРЧИШТА ВЕЧЕРВА :)
Пази дан ти здиплат некој бубрег и поздрав.

И Рондо е слаб шутер, далеку послаб и од него, слободни едвај гаѓа, има предиспозиции да игра таму, фантастичен е, сериозен сум, со овој став сум уште кога играше симултанка со В.Британија.
Добра споредба, само Бо ке мора да учи асистенции и одбрана.Инаку мене на Робинсон ми Личи повеќе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom