- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Или како што пишаа на Хрватскиот форум ’’McCalebb je strašan igrač....taj je spreman i za NBA’’.
Човеков е чудо!!!!!
Или како што пишаа на Хрватскиот форум ’’McCalebb je strašan igrač....taj je spreman i za NBA’’.
Човеков е чудо!!!!!
Сега идам од центар,имаше доста луѓе што одеа на кај плоштад.Aku imat nes vo ohrid kazete!
И Рондо е слаб шутер, далеку послаб и од него, слободни едвај гаѓа, има предиспозиции да игра таму, фантастичен е, сериозен сум, со овој став сум уште кога играше симултанка со В.Британија.Па зашо се будали он на првенствово?
Инаку не би успеал во НБА, слаб шутер е и многу е низок.
Можеби не би успеал како стартер ама како шести чивек на тимот би успеал 100попсто.Па зашо се будали он на првенствово?
Инаку не би успеал во НБА, слаб шутер е и многу е низок.
Пази дан ти здиплат некој бубрег и поздрав.Јас не можев да гледам зошто сум во Грција, ама од моментот на победата до сега мноооогу им се курчам и ги нервирам!
ПОМИНЕТЕ СИ УБАВО И ЗА МЕНЕ ВИКАЈТЕ И СЛАВЕТЕ.... ЈАС ЌЕ МАЧАМ ГРЧИШТА ВЕЧЕРВА
Добра споредба, само Бо ке мора да учи асистенции и одбрана.Инаку мене на Робинсон ми Личи повеќеИ Рондо е слаб шутер, далеку послаб и од него, слободни едвај гаѓа, има предиспозиции да игра таму, фантастичен е, сериозен сум, со овој став сум уште кога играше симултанка со В.Британија.
Волку, Волку, зошто грците го примија толку? Со рима е бољеВолку Волку, зошто грците го примија?