Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Finska denes ke tepa i ke ja zamrsi grupata...Nema da se znae koj pie koj plaka :D nam sekoja pobeda ni e bitna ako sakame da ja pomineme grupava...nema slabi jaki site igraat kosarka

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Finska denes ke tepa i ke ja zamrsi grupata...Nema da se znae koj pie koj plaka :D nam sekoja pobeda ni e bitna ako sakame da ja pomineme grupava...nema slabi jaki site igraat kosarka
Како што кажав уште вчера ако тепа Финска што според мене е сосема реално тогаш Босна е дефинитивно отпишана и нема да има мотиви да игра пошто не верувам дека ќе можат со Хрватска да се вадат.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Како што кажав уште вчера ако тепа Финска што според мене е сосема реално тогаш Босна е дефинитивно отпишана и нема да има мотиви да игра пошто не верувам дека ќе можат со Хрватска да се вадат.
Da ama togas Finska ke gi zgolemi apetiti da mine ponatamu i utre moze da izigrat dzverski i protiv nas

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Fincive se podobra ekipa od Bosna. Imaat mnogu uigrani akcii pod kosevite i odlicni suteri za 3 poeni. Kje bidat tezok protivnik za nas, potezok od Bosna.

Inaku mislma dek autakmicava so Bosna e gotovoa, ja dobija.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.047
Поени од реакции
74.554
Ауууу ги газат у пм...:)
Нас ни одговара ова:D
65-51 моментално за Финска:D

M

Mario Gómez

Гостин
Овој Бајрамовиќ колку е дебел a Телетовиќ денес ко Џејмс е.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.299
Поени од реакции
7.026
ШО МУ Е НА ФИНЦИВЕ БЕ БРААААААААТ

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Одговара ова бе Босна е отпишана после ова битката ќе биде меѓу нас и Црна Гора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom