Фан Клуб: Рома

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
кои броеви ќе ги носат гаго, пјанич, кјаер и борини?
Сеуште не се знае, слушнав Гаго ќе имал презентација во Недела, а можеби и сите тогаш ќе имаат, па тогаш ќе дознаеме и за бројките ... останаа неколку "квалитетни" бројки, како на пример 15-ка која би можел Кјаер да ја земе, 17-ка и 19-ка можат да се искористат :P

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Сеуште не се знае, слушнав Гаго ќе имал презентација во Недела, а можеби и сите тогаш ќе имаат, па тогаш ќе дознаеме и за бројките ... останаа неколку "квалитетни" бројки, како на пример 15-ка која би можел Кјаер да ја земе, 17-ка и 19-ка можат да се искористат :P
Кјаер 34 ќе земе, пјанич 19, Гаго 15. Борини 45 :) oва е мој тип

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Добро колеги, многу ве фалат на вас бре?
Дај некој нека каже се што се земале оваа лето и што се продале (зборам за играчи) хаха.
Знам некои трансфери, Пјанич и Кјаер ? Друго што зедовте а што продадовте ?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Дај некој нека каже се што се земале оваа лето и што се продале (зборам за играчи) хаха.
IN - Бојан Кркич, Ерик Ламела, Мартин Стекеленбург, Симон Кјаер, Миралем Пјанич, Фернандо Гаго, Хозе Ангел, Даниел Освалдо, Фабио Борини, Лоик Него и Габриел Хајнце.
Милсам дека не заборавив никој. :)

OUT - Мирко Вучиниќ, Џереми Менез, Филип Мексес, Рисе, Матео Бриги, Лука Антеи(на позајмица), Леандро Греко(на позајмица), Лука Кастелини и тоа е од прилика :)

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Ќе видиме на дело дали треба толку да не фалат ;) Со нетрпение се чека стартот на калчо лигата :vozbud:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.181
Поени од реакции
13.029
IN - Бојан Кркич, Ерик Ламела, Мартин Стекеленбург, Симон Кјаер, Миралем Пјанич, Фернандо Гаго, Хозе Ангел, Даниел Освалдо, Фабио Борини, Лоик Него и Габриел Хајнце.
Милсам дека не заборавив никој. :)

OUT - Мирко Вучиниќ, Џереми Менез, Филип Мексес, Рисе, Матео Бриги, Лука Антеи(на позајмица), Леандро Греко(на позајмица), Лука Кастелини и тоа е од прилика :)
Па вие имате комплетно нов тим!Слабо купувавте годиниве,ама сеа коа ви тргна,незнаете за доста:icon_mrgr:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Па вие имате комплетно нов тим!Слабо купувавте годиниве,ама сеа коа ви тргна,незнаете за доста:icon_mrgr:
Се надминаа оваа година :) претераа на некој начин :D
--- надополнето: Sep 5, 2011 10:09 AM ---
Обавезателно за гледање !!! :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
“Totti is the symbol of Roma, he’d never want to leave the club just like Ryan Giggs and Paul Scholes at United,” Ferguson added.

“Totti needs to be kept at a certain level for Roma, just as I do with Giggs at United. I may not let Giggs play every week but he’s always there. It could be the same for Totti.”

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Отварам тефтеро на "должници" од претходната сезона и гледам Кајари-Рома 5-0 :vozbud::vozbud:
Епа долг си е долг мора да се врати :D

Се очекува овој состав: Stekelenburg; Rosi, Cassetti, Burdisso, Josè Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Borriello, Totti, Bojan

... средината одлична, но зошто Бориело, каде ќе игра ? подобро Освалдо да почне десно да видиме дали му одговара, а Бориело веќе знаеме дека не го бива на таа десна страна или можеби Бориело ќе биде цетрален па Тоти десно

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Отварам тефтеро на "должници" од претходната сезона и гледам Кајари-Рома 5-0 :vozbud::vozbud:
Епа долг си е долг мора да се врати :D

Се очекува овој состав: Stekelenburg; Rosi, Cassetti, Burdisso, Josè Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Borriello, Totti, Bojan

... средината одлична, но зошто Бориело, каде ќе игра ? подобро Освалдо да почне десно да видиме дали му одговара, а Бориело веќе знаеме дека не го бива на таа десна страна или можеби Бориело ќе биде цетрален па Тоти десно
Pak li cassetti centralen? Daj ne me zezaj kade e Kjaer? Mislam Totti ke igra desno. Ke vidime...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Pak li cassetti centralen? Daj ne me zezaj kade e Kjaer? Mislam Totti ke igra desno. Ke vidime...
Еве овие се очекуваат, Ламела, Пизаро, Хуан и Кјаер се АУТ !!

LE PROBABILI FORMAZIONI:
ROMA: Stekelenburg; Rosi, Heinze, Burdisso,Jose Angel; De Rossi, Perrotta, Pjanic; Osvaldo, Totti, Bojan. A disposizione: Curci, Cassetti, Taddei, Simplicio, Gago, Borini, Borriello. Allenatore: Luis Enrique
CAGLIARI: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti, Nainggolan; Thiago Ribeiro, Nene, Cossu. A disposizione: Avramov, Perico, Ariaudo, El Kabir, Sampaio, Ekdal, Ibarbo. Allenatore: Ficcadenti

Kajgana Shop

На врв Bottom