П
Паган-др
Гостин
Само јако! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

или
.
) според ова што го слушам од вас можам да заклучам дека треба време да се уиграат сите. како што кажа пупоне и јас се сомневам дека треба да играме 4-3-3 :/ ајде во следниве 2-3 кола да видиме што ќе се случува па тогаш ќе кажам што очекувам од рома сезонава
.... Кога ли ќе кљукнеме ??? Кога ли ќе ги бушиме противниците ??? Разбудисе РОМА уште во недела со Интер во 15 часот !!! Иначе Пјанич е звер од играч !!!Oфф... муке наши .... Овој Конти нон стоп ни пика голоој , па незнам татко му Бруно што не го земе кај нас ,само тоа е решение со овој Каљари !!! Kaков тим имаме едноставно одбрани играчи (зборим за овие засилувањава последниве) а неможеме да победиме.... Кога ли ќе кљукнеме ??? Кога ли ќе ги бушиме противниците ??? Разбудисе РОМА уште во недела со Интер во 15 часот !!! Иначе Пјанич е звер од играч !!!

)Јас би ги оставил Тоти и Кркич на клупа. Нека играат Борини, Бориело, Освалдо. Секако, средината Пјанич, Де Роси и Гаго. Слабо ми игра Перота.Нареден натпревар, Интер-Рома. Ќе биде тешко, се игра на Сан Сиро, Хосе Анхел е суспендиран, а Интер 2 натпревари по ред губи, па ќе бидат мотивирани да ја прекинат таа серија. Иако, ќе бидат под притисок и играчите и Гасперини, што може да се искористи. (демек Рома и Енрике ич не се под притисок)
Во овој натпревар, мислам дека психичката стабилност ќе биде клучна.
--- надополнето: Sep 16, 2011 1:57 PM ---
Повикани за мечот со Интер: Бориело, Борини, Бурдисо, Касети, Курчи, Де Роси, Гаго, Хајнце, Кјаер, Кркич, Освалдо, Перота, Пизаро, Пјанич, Роси, Стекеленбург, Тадеи, Тоти.
Јас би излегол со: Стекеленбург, Роси, Бурдисо, Кјаер, Хајнце, Перота, Гаго, Пјанич, Де Рoси, Тоти, Освалдо.
Доста беше постење, мора и ние да се омрсиме. Кјаер најверојатно ќе дебитира денеска.

И јас очекувам многу голови, иако мора да се игра претпазливо, оти победата им е потребна како воздух и на Енрике и на Гасперини.Два тима во лоша форма , два тренера во иста ситуација, лоши одбрани, НО Интер има предност што ига дома и колку толку на нив им функционира нападо, а на Рома НЕ!! ... што знам како ќе биде, али со лоши одбрани очекувам многу голови, се надевам бод ќе извлечеме, за самодоверба![]()