Македонска фудбалска репрезентација

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Добро бе, ја не знам како може воопшто у прашање да се доведе преносот на натпреваров, независно какви ни се шансите за пласман.
Национална селекција игра игра официјални квалификации, не е некој натпревар против Индија ебаго :tapp:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Абе овој Тасевски многу јак, цело време растура за репрезентација... Глупак, наместо фудбалер изиграва манекен, а сеа бил па и бесен.
Тасевски игра сосема солидно во Бугарија, има право да биде лут, во ваква конкуренција секој би бил лут а не па он.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.650
Тасевски игра сосема солидно во Бугарија, има право да биде лут, во ваква конкуренција секој би бил лут а не па он.
Мене не ме интересира како игра за Бугарија, туку како игра за Македонија. Нека не глумат ѕвезди, милијарда години се обидува да замине од Левски и никој не сака да го купи. Па не е Лионел Меси да има загарантирано место во репрезентација.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Мене не ме интересира како игра за Бугарија, туку како игра за Македонија. Нека не глумат ѕвезди, милијарда години се обидува да замине од Левски и никој не сака да го купи. Па не е Лионел Меси да има загарантирано место во репрезентација.
Кога последен пат играл за Македонија? Пред 3 години? Напредуваат играчи за толку време, за разлика од некои дрва кои што седат во репрезентацијата.

Не е Меси, али има првотимски статус во тимот кај што игра, за разлика од некои други. Али џабе, сите знаеме како стојат работите во репрезентацијата...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.650
Кога последен пат играл за Македонија? Пред 3 години? Напредуваат играчи за толку време, за разлика од некои дрва кои што седат во репрезентацијата.

Не е Меси, али има првотимски статус во тимот кај што игра, за разлика од некои други. Али џабе, сите знаеме како стојат работите во репрезентацијата...
Играше на 23.03.2011 против Ирска, ужасен меч од негова страна како и сите останати во репрезентацијата. Точно, и јас мислам дека заслужи шанса пред некои играчи, ама па вака да се праи некој фраер не е дораснат. Нема покажано ама баш ништо од она што го игра за Левски (ако тоа може да се земе како репер)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Играше на 23.03.2011 против Ирска, ужасен меч од негова страна како и сите останати во репрезентацијата. Точно, и јас мислам дека заслужи шанса пред некои играчи, ама па вака да се праи некој фраер не е дораснат. Нема покажано ама баш ништо од она што го игра за Левски (ако тоа може да се земе како репер)
Пандев не покажал ни 2% од она што го игра во Интер, али хеј, збориме за Мак репрезентација каде што не се знае кој пие, кој плаќа.
Не ми текнува на тоа дека играл, знам долго време поради повреда и поради други причини не беше во репрезентацијата. Јас сум за да игра он, барем знае да повлече топка и да додаде, тоа што игра како манекен нема врска.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Пандев не покажал ни 2% од она што го игра во Интер, али хеј, збориме за Мак репрезентација каде што не се знае кој пие, кој плаќа.
Не ми текнува на тоа дека играл, знам долго време поради повреда и поради други причини не беше во репрезентацијата. Јас сум за да игра он, барем знае да повлече топка и да додаде, тоа што игра како манекен нема врска.
Не, не... У грешка си... Шумуликоски е плејмејкер за у репрезентација не Тасевски :)
Дебакл ќе биде против Русија. Ниедна топка нема да стигне до напаѓачиве наши (нема кој да им подаде).

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.650
Не знам што да ти кажам, игра на позиција АМ, за репрезентација има околу 40 меча, а нема постигнато гол... Не ни вреди да се коментира повеќе.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Не знам што да ти кажам, игра на позиција АМ, за репрезентација има околу 40 меча, а нема постигнато гол... Не ни вреди да се коментира повеќе.
Да игра на позиција АМ... А ние пошо играме ала Мурињо тактики 4-3-3 Шумуликовски е поадекватен... Па од АМ се очекува голови??? Додуша кај нас Седлоски повеќе голови има дадено од шумуликоски и покозистентен беше во тој оддел па може и од ДЦ :) да чекаме голови!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.650
Па кога споредуваме да го споредиме со некој на негова позиција... Марио Ѓуровски играше на девет меча, главно по пола саат и веќе има постигнато два гола. Ако некој треба да игра на АМ тогаш е тој, штета што не игра за неговата екипа. Утре очекувам Пандев да игра како АМ.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Прочитајте малку поназад,пренос НЕМА да има.
Ќе има пренос 17:50 на МТВ!!
Спортската редакција на МТВ денеска ја информираше канцеларијата на ФФМ, дека директен пренос од квалификацискиот дуел Русија- Македонија ќе се емитува на првиот канал на националниот сервис со почеток во 17.50ч.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ќе има пренос 17:50 на МТВ!!
Спортската редакција на МТВ денеска ја информираше канцеларијата на ФФМ, дека директен пренос од квалификацискиот дуел Русија- Македонија ќе се емитува на првиот канал на националниот сервис со почеток во 17.50ч.
Епа ако е нешто ново ова а ФФМ излегоа официјално дека нема да има.Тоа е банана држава.:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom