- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 111
- Поени од реакции
- 55
this ;O? ;DПрееска ја слушнав од еден кафич, и никако да ми искочи од глава... И само запамтив "yaay, yaay, yaay, yaaay, i'm coming (going) home..." Или нешто така идеше...
this ;O? ;DПрееска ја слушнав од еден кафич, и никако да ми искочи од глава... И само запамтив "yaay, yaay, yaay, yaaay, i'm coming (going) home..." Или нешто така идеше...
Неее.. Немаше ништо рап во тоа.. Машко ја пееше песната... Цел нет го свртев ама џабе...this ;O? ;D
Види Gorillaz - Feel God Inc. или Metro Station - Shake Itоо шекед шекед(или чекед незнам точно како вика..) уно уно нешто така вика ја знај некој песнава ?? :/ цела вечност ја барам (
некој нема ле ?ако слушате антена за време на рекламата на вива фрути што пее песната во позадина ако ја знае некој
? xD cisto sumnjam..некој нема ле ?
не е таа песна на антена 5 ако ја има некој слушнато рекламата? xD cisto sumnjam..
http://www.youtube.com/watch?v=xZX6vhwoPGw aj види ваа да не е?Прееска ја слушнав од еден кафич, и никако да ми искочи од глава... И само запамтив "yaay, yaay, yaay, yaaay, i'm coming (going) home..." Или нешто така идеше...
Запамти една реченица и побарај ја на Гуглна антена 5 ја кажуваат дека е хит песнава и е мног убава (машко и женско пеат мислам) ама никако да разберам што пеат