Ѓорѓе Балашевиќ

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Ми го разубави денот, ако не и повеќе од денот. :)

И од каде ги извадија дека 8 години не доаѓал, обожават да преувеличуваат. :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ми го разубави денот, ако не и повеќе од денот. :)

И од каде ги извадија дека 8 години не доаѓал, обожават да преувеличуваат. :)
Колку време немал концерт? Мислам, може да му се згреши, можда нема да го платиме као у Бубањ поток :icon_lol: али за добрите стари времиња, а Џоле?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Колку време немал концерт? Мислам, може да му се згреши, можда нема да го платиме као у Бубањ поток :icon_lol: али за добрите стари времиња, а Џоле?

Oстарев, зарем е можно да ги мешам годините до толку?:) Јас речиси сум сигурна дека последниот концерт на кој бев беше 2005, есен. Пред две години пред тоа, значи 2003 или ете може 2002 бев на негов концерт. Значи според мојата меморија не бил овде 5 години, не 8.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Oстарев, зарем е можно да ги мешам годините до толку?:) Јас речиси сум сигурна дека последниот концерт на кој бев беше 2005, есен. Пред две години пред тоа, значи 2003 или ете може 2002 бев на негов концерт. Значи според мојата меморија не бил овде 5 години, не 8.
И јас мислам дека е така. На последниот концерт не бев, ама мислам дека е таа година. Секако, сосема е можно да се лажам, ама како и да е, 5 години не се малку... :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
И јас мислам дека е така. На последниот концерт не бев, ама мислам дека е таа година. Секако, сосема е можно да се лажам, ама како и да е, 5 години не се малку... :)

Не се малку. 5 години се ужасен период во кој чекаш и само чекаш за да некој на крај ти рече дека биле 8 и да те натера самиот да се преиспитуваш дали знаеш воошто која година, каде си бил. :) Новинари кои само само сакаат да ги преувеличуваат работите, за да биде подраматично.:)

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Штета што не се најде некој досега да го донеси во Прилеп, нема секој можности да дојди во Скопје.... life sometimes simply is not fair

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ама филмот е тоа, Као рани мраз
Филм и концерт.

Моментално има мини турнеа низ Хрватска ( Сплит, Осијек, Загреб).
Во секој град ќе се задржва 2 дена. Првиот ден ќе има премиера на филмот „Као рани мраз“ а наредниот ден ќе има концерт. Истиот концепт ќе биди и во Скопје.

Скопје ќе ми биди далеку, ама планирам да одам Загреб. Па ако одам, ќе ви кажам кој песни да ги повторите за Скопје :icon_lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Оу колку само ќе одам. Една од поголемите желби ми е да му одам да концерт. :)

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Колку ми требаше некоја ваква вест.:pipi:
К о н е ч н о!

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Песна што се претвори во пророштво ЗА ЖАЛ.:nesum:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Да не има некој торент од Рани Мраз филмот? или уште се фура тоа, проектор и секое село у Србија?

Иначе настанот е таков да не може да се промаши...

Kajgana Shop

На врв Bottom