14-16.09.2011 од 11-14,00 чУписи за четврта година знае некој кога се, за да не акам до факултет? Треба да го упишам заостанатиот предмет на колегава...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
14-16.09.2011 од 11-14,00 чУписи за четврта година знае некој кога се, за да не акам до факултет? Треба да го упишам заостанатиот предмет на колегава...
дечки знае ли некој да ми објасни што има везе за изборните предмети дали ќе земеш изборен предмет од 6 или оф 9 кредити, може ли повеќе од 60 кредити да имаш и ако може дали е тоа голема предност
Најмногу би требало да обрнеш внимание на следниве теми : 1,2,3,4,5,13 i 15 набројувањата значи си знаешKolegi da ve prasam Osnovi na Menadzment (znam deka treba site nabrojuvanki na pamet) dali ima nekoi temi na koi bi trebalo da se obrne poveke vnimanie? kakvo e ispitnoto iskustvo na drugite kolegi?
Англиски 2 , дали е задолжително присуство за потписи и тие такви работи , имам доста чекање...... или можеби ќе може да се договорам со професорката ?![]()
Eдит: Финансикси менаџмент, менаџмент, маркетинг...треба ли учебници да се купуваат? И ќе се има ли по некои од овие предмети вежби?
дечки знае ли некој да ми објасни што има везе за изборните предмети дали ќе земеш изборен предмет од 6 или оф 9 кредити, може ли повеќе од 60 кредити да имаш и ако може дали е тоа голема предност
Отвори неколку страни поназад, повеќе пати се прашуваше и објаснуваше за ваква ситуација.Треба да презапишам еден предмет сега семестаров и кој предмет треба да отфрлам, некој задолжителен или изборниот?
дали денес бил некој на факултет и видел со колку се поминува економија, а и ако има некој сликнато ако може да стае слика