Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.187
- Поени од реакции
- 84.060
^ Не бре. Баш ми е гајле кој лик ти си го сакаш. Знам дека личи како ја да сум се фатил за твоето мислење. Ти ми беше само повод да напишам за тоа како во филмот поинаку се третираат некои работи (вилениците на пример) и зашто тоа е така. Иначе сакај си ти кој било лик. Има ли некој право да се побуни за тоа?
А филмот, иако има фалинки, не сметам дека е сквернавење на книгата. Филмот е прекрасен грандиозен проект, во кој е направено речиси се што можело да се направи (земајќи го во предвид муабетот за филмските студија и слободата на режисерите).
Очекувам поради стекнатиот кредит, П.Џ. да има поголема слобода во Хобит.
--- надополнето: Jul 10, 2011 10:08 AM ---
Преживување на Војната на Бесните, корумпирање на Нуменор, креација на Единствениот Прстен (и главен збор во создавањето на другите) и икс други работи.... Плус, во односот Вич Кинг - Саурон, многу добро се знае who's da bitch, and who's Butch.
А филмот, иако има фалинки, не сметам дека е сквернавење на книгата. Филмот е прекрасен грандиозен проект, во кој е направено речиси се што можело да се направи (земајќи го во предвид муабетот за филмските студија и слободата на режисерите).
Очекувам поради стекнатиот кредит, П.Џ. да има поголема слобода во Хобит.
--- надополнето: Jul 10, 2011 10:08 AM ---
Мњаах, што знам...+ убивање на последниот крал на гондор, баткава има повеќе заслуги од саурон добиено
Преживување на Војната на Бесните, корумпирање на Нуменор, креација на Единствениот Прстен (и главен збор во создавањето на другите) и икс други работи.... Плус, во односот Вич Кинг - Саурон, многу добро се знае who's da bitch, and who's Butch.