Фан Клуб: Челзи

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.714
Поени од реакции
22.858
За каква омраза зборуваме во констатацијата дека Челзи никогаш не бил почитуван од Барселона?
Добро, тогаш кажи ми зошто тврдиш дека Челзи никогаш не бил почитуван од Барселона?

F

fantomX

Гостин
2 0 0 9. 5 п е н а л и.
Со Манчестер Јунајтед редовно има глупости од ко тие и Челзи се главни играчи за титулата, па сметам дека има каква-таква взаемна почит, барем меѓу клубовите ако еве ја нема меѓу навивачите.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Зашто бе оваа омраза толкава? :D

Заради ова.

Мејрелеш ме инспирира.

Со ова шо го прајме, веќе ни Ливерпул не се плаши од нас. :notworthy:
Најнова вест од Кобам: Лукаку, Стариџ, Мата, Дрогба и Меирелеш се пакуваат за Мадрид. Мата вози, а Дрогба ќе ја враќа колата назад.

K

kalimer0

Гостин
Аватарот мој кажува за тој натпревар...
Сепак тоа нема врска со почитта на Барса кон Челзи, тоа беа судиски грешки кои го чинеа Челзи финале.

F

fantomX

Гостин
Добро, тогаш кажи ми зошто тврдиш дека Челзи никогаш не бил почитуван од Барселона?
Јасен беше еден каталонски новинар во емисии од Chelsea TV по повод ривалствата со Манчестер Јунајтед, Барселона и Ливерпул во последните години, а конкретно по тоа полуфинале во 2009та - какво е мислењето за Челзи таму.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.714
Поени од реакции
22.858
Јас го прашав Фантом, а не вас. Затоа што норвешкиот судија Овребо не досудил пенал на Челзи-Барселона, тоа значи дека Барселона не го почитува Челзи? Фантом, рече дека Барселона никогаш и не го почитувала Челзи, а колку што јас знам светот не е создаден во 2009та.

F

fantomX

Гостин
Јас го прашав Фантом, а не вас. Затоа што норвешкиот судија Овребо не досудил пенал на Челзи-Барселона, тоа значи дека Барселона не го почитува Челзи? Фантом, рече дека Барселона никогаш и не го почитувала Челзи, а колку што јас знам светот не е создаден во 2009та.
Фантом и одговори, а зошто, не му е јасно и него. Викав за Манчестер Јунајтед болна ароганција, ама ова не знам како да го опишам веќе, не сум толку учен.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Неколку прашања до Фантом.
Фантом ти навиваш за Челзи или за некој друг тим.
Од кога е Абрамович во клубот тебе не ти чини ни Мурињо,Хидинг,Боаш,Карлито.
Играчите ? Управата?
Се за тебе не чини така?

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.714
Поени од реакции
22.858
Јасен беше еден каталонски новинар во емисии од Chelsea TV по повод ривалствата со Манчестер Јунајтед, Барселона и Ливерпул во последните години, а конкретно по тоа полуфинале во 2009та - какво е мислењето за Челзи таму.
Јас тврдам дека поголемиот дел од навивачите на Барселона го сметаат Челзи за посилен од тоа што ти велиш дека е.
А, ако ти даваш реална слика за силата на Челзи, тоа значи дека тие навивачи на Барселона дури и го преувеличуваат, т.е. го сметаат Челзи и за посилен од тоа што е.
Не знам зошто мислиш дека не го почитуваме Челзи, кога на сите форуми што ги читам(форуми за Барселона фанс), за најголема пречка на Барселона во Европа, секогаш се наоѓаат Реал, Челзи и Јунајтед.
--- надополнето: Sep 1, 2011 12:16 AM ---
А ти што знаеш околу тоа колку Челзи е почитуван од Барселона?
Мене ме прашуваш? Ако е да, е не па ти знаеш.

F

fantomX

Гостин
Неколку прашања до Фантом.
Фантом ти навиваш за Челзи или за некој друг тим.
Од кога е Абрамович во клубот тебе не ти чини ни Мурињо,Хидинг,Боаш,Карлито.
Играчите ? Управата?
Се за тебе не чини така?
Навивам за Челзи, мада на голема дистанца е појќе симпатизирање отколку навивање, ама суштината е таа.

Кој рекол дека Мурињо не чинел?
Хидинк беше непрактичен избор со годините, без споредувања со Фергусон и слични ќе замолам, пошто истите се неосновани.
Анчелоти очигледно јаки приказни знаел да продава, бев прв овде шо го дочека со големо одобрување, ама и исто еден од првите кои очекуваа шо поскоро негово заминување.
Боаш? Доправа ќе видиме. Ама тргна исто ко неговиот претходник.

Играчите? Управата? Моментално менталитетот на цел тим е сомнителен, од играчи до тренери; а за управата нема шо да се коментира дали чини или не - ако Шефот пушти пари, ќе има музика. Ако не, нема музика. Едноставно.

Да сумираме, не чини менталитетот кој го гледам од Челзи, вклучувајќи ги и резервите на Челзи тука. Па и младинците, ама ајде не мора за нив сега. Друго, не чини еден дел од играчкиот кадар, ама не е толку голем тој дел и се средува со прав менталитет. Кој, ко шо рековме, моментално го нема.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
I zaboraviv da prasam: Do koga ke go zbirame otpadot od Liverpool? Od Barca sto sobravme sobravme, otide po gjavolite, ama od Liverpool be?

В

Вори

Гостин
Јас тврдам дека поголемиот дел од навивачите на Барселона го сметаат Челзи за посилен од тоа што ти велиш дека е.
А, ако ти даваш реална слика за силата на Челзи, тоа значи дека тие навивачи на Барселона дури и го преувеличуваат, т.е. го сметаат Челзи и за посилен од тоа што е.
Не знам зошто мислиш дека не го почитуваме Челзи, кога на сите форуми што ги читам(форуми за Барселона фанс), за најголема пречка на Барселона во Европа, секогаш се наоѓаат Реал, Челзи и Јунајтед.
--- надополнето: Sep 1, 2011 12:16 AM ---

Мене ме прашуваш? Ако е да, е не па ти знаеш.
Aјде просветлиме тогаш,секогаш сум подготвен да примам нови информации кои не сум ги знаел.
--- надополнето: Sep 1, 2011 12:26 AM ---
Сеа ми текна и жив ќе се изедам.Не му ја дадовме 14-ката на Лукаку мислејќи дека Модриќ ќе дојде и ја чувавме за него.
Глупаци тешки.

Kajgana Shop

На врв Bottom