@ChelseaIndo: M&M&M&M&M&M's = Meireles, Mata, Mikel, McEachran, Malouda, Michael Essien, what a great players we have in midfields." #CFC
Тоа е тоа, па за 2-3 години, Мејрелеш во Реал Мадрид.За арно за убо Мејрелеш, следен Белами во јануари.
Да имало нешто посебно во него, веќе ќе бил таму.Тоа е тоа, па за 2-3 години, Мејрелеш во Реал Мадрид.
Со Мата ги спремаат за во Јануари за во Реал, а Белами ќе го замени Мата, па ако е добар Белами со Роналдо ќе се натпреварува за крилната позиција во Реал.Да имало нешто посебно во него, веќе ќе бил таму.
A да си навиваше ти за Реал? Сите играчи посебни биле чим ги зеле таму, во споредба со овие нашите кои толку обожаваш да ги плукаш...Да имало нешто посебно во него, веќе ќе бил таму.
Добро друже, јас натполно се слагам со Фантом, стануаме feeder клуб на Барса и го изгубивме респектот од РЕАЛ!!!11ОNE.A да си навиваше ти за Реал? Сите играчи посебни биле чим ги зеле таму, во споредба со овие нашите кои толку обожаваш да ги плукаш...
И мене ми беше смешно се додека не сфатив дека феудалните гниди еспанхолски добиваат се шо ќе посакаат.Со Мата ги спремаат за во Јануари за во Реал, а Белами ќе го замени Мата, па ако е добар Белами со Роналдо ќе се натпреварува за крилната позиција во Реал.
Убедливо најквалитетните играчи се во Барселона и Реал Мадрид, шо е толку тешко да се прифати тоа?A да си навиваше ти за Реал? Сите играчи посебни биле чим ги зеле таму, во споредба со овие нашите кои толку обожаваш да ги плукаш...
Веќе почна да звучиш ко роб од 2-ра светска војнаИ мене ми беше смешно се додека не сфатив дека феудалните гниди еспанхолски добиваат се шо ќе посакаат.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:52 PM ---
Убедливо најквалитетните играчи се во Барселона и Реал Мадрид, шо е толку тешко да се прифати тоа?
Тешко и воедно проблем е, како тоа да се смени.
Челзи изгуби респект кај сите. Освен кај Барселона, таму никогаш го немал.Добро друже, јас натполно се слагам со Фантом, стануаме feeder клуб на Барса и го изгубивме респектот од РЕАЛ!!!11ОNE.
Не разбирам.Веќе почна да звучиш ко роб од 2-ра светска војна
Мејрелеш ме инспирира.Зошто се напрегаш во овие вечерни часови со вакви муабети,жити се?
Зашто бе оваа омраза толкава?Челзи изгуби респект кај сите. Освен кај Барселона, таму никогаш го немал.
2 0 0 9. 5 п е н а л и.Зашто бе оваа омраза толкава?
За каква омраза зборуваме во констатацијата дека Челзи никогаш не бил почитуван од Барселона?Зашто бе оваа омраза толкава?
Се чувствувам отприлика и јас како тебе,иако сметам дека одличен играч еМејрелеш ме инспирира.
Со ова шо го прајме, веќе ни Ливерпул не се плаши од нас.