Фан Клуб: Челзи

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Да имало нешто посебно во него, веќе ќе бил таму.
Со Мата ги спремаат за во Јануари за во Реал, а Белами ќе го замени Мата, па ако е добар Белами со Роналдо ќе се натпреварува за крилната позиција во Реал.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Да имало нешто посебно во него, веќе ќе бил таму.
A да си навиваше ти за Реал? Сите играчи посебни биле чим ги зеле таму, во споредба со овие нашите кои толку обожаваш да ги плукаш...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
A да си навиваше ти за Реал? Сите играчи посебни биле чим ги зеле таму, во споредба со овие нашите кои толку обожаваш да ги плукаш...
Добро друже, јас натполно се слагам со Фантом, стануаме feeder клуб на Барса и го изгубивме респектот од РЕАЛ!!!11ОNE.

F

fantomX

Гостин
Со Мата ги спремаат за во Јануари за во Реал, а Белами ќе го замени Мата, па ако е добар Белами со Роналдо ќе се натпреварува за крилната позиција во Реал.
И мене ми беше смешно се додека не сфатив дека феудалните гниди еспанхолски добиваат се шо ќе посакаат.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:52 PM ---
Убедливо најквалитетните играчи се во Барселона и Реал Мадрид, шо е толку тешко да се прифати тоа?

Тешко и воедно проблем е, како тоа да се смени.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
И мене ми беше смешно се додека не сфатив дека феудалните гниди еспанхолски добиваат се шо ќе посакаат.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:52 PM ---

Убедливо најквалитетните играчи се во Барселона и Реал Мадрид, шо е толку тешко да се прифати тоа?

Тешко и воедно проблем е, како тоа да се смени.
Веќе почна да звучиш ко роб од 2-ра светска војна :D

F

fantomX

Гостин
Добро друже, јас натполно се слагам со Фантом, стануаме feeder клуб на Барса и го изгубивме респектот од РЕАЛ!!!11ОNE.
Челзи изгуби респект кај сите. Освен кај Барселона, таму никогаш го немал.
--- надополнето: Aug 31, 2011 11:54 PM ---
Веќе почна да звучиш ко роб од 2-ра светска војна :D
Не разбирам.

В

Вори

Гостин
Зошто се напрегаш во овие вечерни часови со вакви муабети,жити се?

В

Вори

Гостин
Мејрелеш ме инспирира.

Со ова шо го прајме, веќе ни Ливерпул не се плаши од нас. :notworthy:
Се чувствувам отприлика и јас како тебе,иако сметам дека одличен играч е
Боље ишта него ништа.И боље 13 милиони за него отколку да им дадам 40 на копилињата.

Kajgana Shop

На врв Bottom