Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Арен е Ди Марија само многу себичен е напати и некогаш Мурињо го игра преморен и слаб шут има :icon_lol:

Абе Мората у секаков случај го сметам. Али поарно да не е регистиран за прв тим и да може да игра за Кастиља. Ќе го викнат коа ќе треба (а ако телево е подолго повредено, ќе треба сеа...), и нека игра со број 26, шо го еб*м... :D
абе регистрирај го ти за секој случај па ќе видиме после:D

како бе не сфаќате... Real Madrid has tranferred the registration rights of Royston R. Drenthe to English club Everton FC.

правата за песните им ги префрлиле на Евертон. :pos:
Да бееее :pos:
jail-time-lil-wayne.jpg

Подобро да бидат слични на ова ;)
real_Madrid_t_shirt_soccer_t_shirt.jpg
И јас сум за овие многу се подобри за разлика од другите,и бојата е поубава ако можете потрудете се да бидат како овие или нешто слично.

Абе Мората у секаков случај го сметам. Али поарно да не е регистиран за прв тим и да може да игра за Кастиља. Ќе го викнат коа ќе треба (а ако телево е подолго повредено, ќе треба сеа...), и нека игра со број 26, шо го еб*м... :D
Да де и ја истото го пишав :)

Бољи е оваа плавава погоре, нека бидат малце по необични. Плавава е одлична па ако праи разлика за 50-100 денари не е проблем. ( се надевам)

И мене муабетот ми беше за маиците.
Златко на дизајнерот да му речите да ви ги врати парите. :)

И јас сум за овие многу се подобри за разлика од другите,и бојата е поубава ако можете потрудете се да бидат како овие или нешто слично.
Еве нешто набрзина направено во Photoshop
macedoniau.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom