Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа Жозе, имаше доволно време да ја појачаш одбраната, па и целата екипа. Се надевам паметно го искористи периодов.

Епа Жозе, имаше доволно време да ја појачаш одбраната, па и целата екипа. Се надевам паметно го искористи периодов.

Јас се надевам дека Варан е спремен за во прв тим оти Карваљо е поспор а Пепе лесно може да заработи отсуство :pos:

p.s Играл ли некогаш Коентрао десен бек или централен?

1. Casillas, 13. Adan
2. Carvalho, 3. Pepe, 4.Ramos, 12.Marcelo, 15.Coentrao, 17.Arbeloa, 18.Albiol, 19.Varane
5.Sahin, 6.Khedira, 8.Kaka, 10.Ozil, 11.Granero, 14.Alonso, 16.Altintop, 21.Callejon, 22.Di Maria
7.Ronaldo, 9.Benzema, 20.Higuain

За Ласс слободни се 23 и 24...

сепак на крај сме со (само) 23 играчи, не сметајќи го третиот голман. Има место за уште еден :)

Јас се надевам дека Варан е спремен за во прв тим оти Карваљо е поспор а Пепе лесно може да заработи отсуство :pos:

p.s Играл ли некогаш Коентрао десен бек или централен?
Ај хоуп ју ар биинг саркастик :D
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:42 PM ---
1. Casillas, 13. Adan
2. Carvalho, 3. Pepe, 4.Ramos, 12.Marcelo, 15.Coentrao, 17.Arbeloa, 18.Albiol, 19.Varane
5.Sahin, 6.Khedira, 8.Kaka, 10.Ozil, 11.Granero, 14.Alonso, 16.Altintop, 21.Callejon, 22.Di Maria

сепак на крај сме со (само) 23 играчи, не сметајќи го третиот голман. Има место за уште еден :)
Are you thinkin' what I'm thinkin'? :)

Aми оти да не :)
При одличен лев бек ние друг зедовме, не дека Коентрао не е добар или нема да се снајде во Реал, но приоритет требаше да ни биде искусен централен да ни ја засили одбраната при поспориот Карваљо и глупиот Пепе.

ќе биде интересно против гетафе,се надевам дека сарабиа ќе ни шибне едно убаво голче од слободен чисто да се опаметиме

1. Casillas, 13. Adan

Мората!! :) Ама нема да биде никој регистриран, зошто Мората и остала багра се членови и фактички играчи на Кастиља, така да можат да бидат повикувани за секоја утакмица а да немора да носат број под 25. Така да, ќе остане тоа празно место за некое засилување на зима.

--- надополнето: Aug 31, 2011 10:42 PM ---

Are you thinkin' what I'm thinkin'? :)

вел ај ем тинкинг дека у јануари уште еден петел ќе ни дојде, исто така од португалско говорно подрачје, само овој од преку големата бара, од Бразил. :) I don't like it, but...

При одличен лев бек ние друг зедовме, не дека Коентрао не е добар или нема да се снајде во Реал, но приоритет требаше да ни биде искусен централен да ни ја засили одбраната при поспориот Карваљо и глупиот Пепе.

Секогаш е можно Рамос да игра како стопер а Арбелоа десно, али Жозе тешко со тоа освен ако не е принуден...

Абе јас комплетно се слагам дека ни треба централен, али не се слагам дека Коентрао не ни треба :) Понекад добивам впечаток дека боље тој да игра него Ди Мариа.

Абе Мората у секаков случај го сметам. Али поарно да не е регистиран за прв тим и да може да игра за Кастиља. Ќе го викнат коа ќе треба (а ако телево е подолго повредено, ќе треба сеа...), и нека игра со број 26, шо го еб*м... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom