Фан Клуб: Арсенал

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Склопивте добро тимче во последен миг мислам дека ќе можете да се вратите во битка за место во ЛШ за титула доста тешко ако ќе видиме

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Тооооооооооооооооооооо :) Само штета не ни дојде Хазард :( Од мене и Венгер доста,за друго ќе видиме :)

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
...... ... Szcznesy....................

Sagna – Mertersacker – Vermaelen – Santos

.........Song – Wilshere................

...Walcott – Arteta – Gervinho...........

..........Van Persie.....................

A

Avenger99

Гостин
Што му стана на Венгер којзнае,меѓутоа одговара,Артета во Арсенал-ми се допаѓа!Бенајун ако биде здрав може и ќе го биде,сепак на позајмица е доведен,во последните 40 часа:Парк,Сантос,Метерсакер,Бенајун и Артетаo_O

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Им потребал Артета на Барса..
Баш тоа сакав да го кажам... Арсенал треба да се мери со Барса, а не да купува треторазредни играчи. Фабрегас барем вредеше за Барса да го бара. А што доби Арсенал место него??? Артета... Дај боже да не сум у право заш многу ми е драг Арсенал!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Аууууу дечки се надевам дека сте задоволни... Ги прочитав сите страници наназад и уште гледам „хејтери“ или некој гејој кој со 1 пост напишан имат право да кажат дека Венгер е дрво.. Од моја гледна точка, одредени „фанови“ нема ниту да ги коментирам ниту пак да ги сметам за фанови на мојот Арсенал..

За Арсенал навивам од кога Лорен играше како бек, погодуваше пенал на Вајт Харт Лејн, за 4-3, за Арсенал навивам кога Партик го погоди пеналот на Олд Трафорд во финале на ФА Куп, за Арсенал навивам кога Пирес даваше голови од преку 30 метри на Енфилд за победа на Арсенал, за Арсенал навивам од кога Вилторд даваше голови за победа на Олд Трафорд, но за Арсенал навивам и кога губевме од ВБА дома, и кога губевме до Барселона во финале на ЛШ, за Арсенал навивам кога изгубивме и од ПСВ Ајндховен во ЛШ, за Арсенал навивам и кога губи од Јунајтед со 8-2...

За Арсенал навивам и кога Бедтнер беше во тимот, и кога беше и Фабрегас и Насри и Адебајор.. За Арсенал навивам кога и во него ќе играат и Мертесакер и Артета и Вилшир и Парк и Бенајун..

Сето ова шо го набројав е минливо, но Арсенал е АРСЕНАЛ ! „Топчија“ до смрт !! :)

Одиме напред ганери, одиме на титула во Премиер Лигата и во Лигата на Шампионите ! Вистински навивач не се откажува од својот тим !

Ганери до крај !! :)

In Arsene We Trust !

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
За две години слободно ќе му го дадиме на барса ако го сакат, тогаш Рамзи и Вилшер ќе бидат најдобри играчи, инаку Гери Кејхил зимото ке го зимаме за едно 6м или летото за без пари :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom