Фан Клуб: Челзи

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Да го баравме Португалецов на почеток од Јуни ќе плукавме и по Абрамович и по се живо... Вака во 5 до 12 само делува интересно.
Дај што даш :)

F

fantomX

Гостин
Фан во живо на Chelsea TV прашан за коментар за Раул Меирелеш, одговара мртов озбилен: Never heard of him. :icon_lol:

F

fantomX

Гостин
Јосе официјално потврдено ПОЗАЈМЕН на АРСЕНАЛ до крајот на сезонава! :pos:

A

Auditore

Гостин
Менуваме Бенајун со Меирелеш, алоо со кој памет?
Па не ни игра на таа позиција на која ни е потребен играч, ми се иде да им искорнам очи на овие од управава, какви дебили еј.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Менуваме Бенајун со Меирелеш, алоо со кој памет?
Па не ни игра на таа позиција на која ни е потребен играч, ми се иде да им искорнам очи на овие од управава, какви дебили еј.
Челзи ќе иде со 4-4-2 дијамант формација. Бенајун не се вклопува, а Меирелеш е далеку покреативен него што мислите вие, а и подинамичен за таква тактика.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
1.НА ХАРИ И НА ТОТЕНХЕМ СЕ ДА МУ ЕБАМ!!! ДАЈ БОЖЕ АИР ДА НЕ ВИДАТ!!!!

2.Меирелеш.Не е којзнај каков трансфер.Но според мене подобро Раул него Јоси.

Е сега не знам што ќе биде,го зедовме Меирелеш па да видиме што ќе смисли Боас.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
--- надополнето: Aug 30, 2011 5:01 PM ---

Од еден член на CFCNet:

"guys I have a friend who works behind the scences at CTV and he has literally just told me around 10 minutes before it was announced on twitter that there will be a transfer special show tomorrow on CTV. that there will be 100% at LEAST TWO new sinings coming in tomorrow. Thats why they are doing that show tomorrow! He said one will highly likely be Luka Modric! (if all goes to plan) another signing could be .....!! he said he has heard his name being mentioned alot today and yesterday! He thinks its probably going to be three new signings with a few players also leaving the club tomorrow! All I know is its going to be one hectic day tomorrow! can't wait! "
па добро не не много излжаја :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom