Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
Уф, па мене ме бидувало за македонски антихрисовски ритуали... Благодарам за подршката... :)
Премногу слично како што се слават имендени во Македонија, само овде може голи жени и мажи да служат алкохол и јадење! :LOL:

Ма није могуќе. Чорбаџија ќе ми го одземе вице председателското место :D
Уште малку може и до позиција преседател ќе стигне :ROFLMAO:

Туууу, што не си гласав за себе....:D

П.С. Слабо нешто пријави за журкава Антихристовска, иницијативи нешто околу датум, концепција? Watchlist?? Ајде лепши пол некоја иницијатива......

Се извлече за секунда... Точено и ѕидарско може! You're in!
Абе ти викаш може. Ама јас независно од приликата така си го пијам од флаша. Ништо од бон тон, едно друго, ти реков ми рече... :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 8:09 PM ---
Ма није могуќе. Чорбаџија ќе ми го одземе вице председателското место :D
Уште малку може и до позиција преседател ќе стигне :ROFLMAO:

Туууу, што не си гласав за себе....:D

П.С. Слабо нешто пријави за журкава Антихристовска, иницијативи нешто околу датум, концепција? Watchlist?? Ајде лепши пол некоја иницијатива......

Сакаш еден глас и од мене?
Гледам може повеќе пати да се гласа :)
Јас си го задржувам правото на таен глас и не кажувам за кого гласав, некој друг антихрист љубоморен да не биде :)
Него, сериозно сега, јас прифаќам антихристивско принесување жртви во вид на Скопско, ама почекајте уште 20 дена, да си дојдам во Скопје :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 8:10 PM ---
Уф, па мене ме бидувало за македонски антихрисовски ритуали... Благодарам за подршката... :)
Премногу слично како што се слават имендени во Македонија, само овде може голи жени и мажи да служат алкохол и јадење! :LOL:
Ама ептен септември е веќе, ладно да не не фати :) Или што знам како е во Скопје, јас овде со дуксер седам....

Журка без мене?

Инаку, мојот глас оди за Дибек, заради енергијата и времето кое го има вложено во разобличување на лагите на институционализираните религии...

Журка без мене?
Добро дојде брате Ставрогине, се одмори ли?
Каква журка без тебе, прашај го организаторов дали прашавме за тебе. Уште Frankie Yale ни фали и прајме журка

Гледам се собравме многумина обожаватели на журка и пиво:)

Епа ајде ќе оставиме уште нареднава недела (бидејќи и јас не сум во можност докај 13 ти у месецов) и после тоа закажуваме време и место.
--- надополнето: Aug 31, 2011 8:29 PM ---
ааа гледам Чорбаџија опасно се приближува кон првото место :)

Гледам се собравме многумина обожаватели на журка и пиво:)

Епа ајде ќе оставиме уште нареднава недела (бидејќи и јас не сум во можност докај 13 ти у месецов) и после тоа закажуваме време и место.
Времево и местово ќе биде јавно или скриено од очите на "опозицијава"? :)

Добро дојде брате Ставрогине, се одмори ли?
Каква журка без тебе, прашај го организаторов дали прашавме за тебе. Уште Frankie Yale ни фали и прајме журка

Тука сум сега, само кажете време и место...

:)

Времево и местово ќе биде јавно или скриено од очите на "опозицијава"? :)

Не , не таман работа, добредојдена е и опозицијата.:)

Ќе го објавиме секако јавно местото и времето.
--- надополнето: Aug 31, 2011 8:33 PM ---
Гледам и ПурплеПума пишала дека 20 ти и одговара.

Само пазете опозицијата да не дојде навистина со светена вода и сребрени крстови...
Него, и опозицијата си е опозиција една на друга, види ти таа работа.:)

Шо е подобро ? Антихрист или Антиисламист ?

Ај ај......ќе врие некој гледам јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom