Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ben Smith of The Times reports that the club's bid for Mikel Arteta fell through due to personal terms and the length of contract. крвта да им ебам,еден асален играч неможат да договорат

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.538
Поени од реакции
87.693
Сега на Бенајун се навртија така?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
хахахааха Харгивс у Сити :confused:

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Ben Smith of The Times reports that the club's bid for Mikel Arteta fell through due to personal terms and the length of contract. крвта да им ебам,еден асален играч неможат да договорат
Што сака па овој Артета, попрво ќе им ги дадевме тие плати на Клиши и Насри.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Реал не сака да преговара за позајмица, само за целосно откопување на кака а 30м за кака не вредат моментално...
Да да... а за Сити вредеа не знам колку милиони за Насри на една година од истекување на договорот ако не се лажам...
Итно ви треба добар и искусен играч од средниот ред а преговарате со некакви Бенајуновци и слични просеци...

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Да да... а за Сити вредеа не знам колку милиони за Насри на една година од истекување на договорот ако не се лажам...
Итно ви треба добар и искусен играч од средниот ред а преговарате со некакви Бенајуновци и слични просеци...
Бенајун просек..гитла друже ;)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Конечно Пер Мертерсакер, овој трансфер го чекам 2,5 години

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Де бре Венгеу наш,иди у ГТЦ,шопинг,право у пакет,у едно кесе Француско така лично Гуркуф и Хазард,И враќај се назад да ти јебем све :)

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Моментално ако споредуваме и Кака е тежок просек во споредба со Фабрагас,Насри ;)
Добро сега... Кака е КЛАСА играч, докажан и признат. Да биде барем 50% од стариот Кака пак ќе биде подобар од Бенајун. Вистина е дека моментално не е во форма но и вистина е дека не добива којзнае какви шанси во Реал Мадрид ;) Ми се чини дека ако отиде во некој клуб со помала конкуренција каде што ќе може да добива поголема минутажа ќе се разигра... or it's just me :ROFLMAO:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Добро сега... Кака е КЛАСА играч, докажан и признат. Да биде барем 50% од стариот Кака пак ќе биде подобар од Бенајун. Вистина е дека моментално не е во форма но и вистина е дека не добива којзнае какви шанси во Реал Мадрид ;) Ми се чини дека ако отиде во некој клуб со помала конкуренција каде што ќе може да добива поголема минутажа ќе се разигра... or it's just me :ROFLMAO:
Ако го споредуваме Кака во најдобрите години со Насри и Фабрегас сега,нормално дека Кака.
Али сега за сега е беден,сфаќаш ? :)Барем Бенајун има ПЛ искуство што го прави попривлечен за Венгер и плус нема да тропни таква пара ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom