- Член од
- 21 октомври 2007
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 13
не е глупава само не и тука местото , можда на педагошки би било подобро, а и нема некоја перспектива па затоа остана празна.Ок, тогаш програмата е глупава.
не е глупава само не и тука местото , можда на педагошки би било подобро, а и нема некоја перспектива па затоа остана празна.Ок, тогаш програмата е глупава.
Аха, а ако иде на Електро на ИКИ демек помалце ќе се вреднува после дипломата него дипломата на ИКИ од ФИНКИ? Дај не збори глупости..Ako sakas da se zapisuvas IKI na elektro sega, mislam deka toa e glupa idea , podobro idi na finki ,tamu e idnina na informatikata >
Значи нема програмерски кадар на ФЕИТ, што по ѓаволите не ви е јасно? Идеата е ФИНКИ да биде програмерски факултет, ФЕИТ да си биде енергетика/електроника/телекомуникации. Дај имајте малце осет за ствариве.Аха, а ако иде на Електро на ИКИ демек помалце ќе се вреднува после дипломата него дипломата на ИКИ од ФИНКИ? Дај не збори глупости..
Значи брат не ми е јасно како може сеуште да се двоумат помеѓу овие 2 факултети кога станува збор за програмирање...Ako sakas da se zapisuvas IKI na elektro sega, mislam deka toa e glupa idea , podobro idi na finki ,tamu e idnina na informatikata >
Добро бе, кој го рече тоа? Не го сфаќам ваквото однесување, најсериозно. Деканот на ФЕИТ, на отворената трибина што се оддржа пред доста време, рече дека единствената причина зошто ИКИ и ИНФО сеуште постојат како смерови на ФЕИТ, е поради тоа што закасниле со "елиминирањето" на тие предмети пред нова година - што наводно било законски рок за промена на смерови, итн., итн.Аха, а ако иде на Електро на ИКИ демек помалце ќе се вреднува после дипломата него дипломата на ИКИ од ФИНКИ? Дај не збори глупости..
На ниеден смер? Не ми се чини баш веројатно тоа, ама ок.немам некоја посебна причина за да одам на ФЕИТ, единствената е што нема слободни места на ФИНКИ на ИКИ..
Вкупниот број на запишани кредити помножен со 408 денари Наскоро и официјално соопштение ќе излезе и све убаво ќе си пишува.У приватна квота сум и плаќав по 12,000 така нешто за семестар. Е сега прашањето ми е и за трет семестар ќе треба да платам толку?
А значи 408? Океј зошто не знам кој ми рече 600 денари билоВкупниот број на запишани кредити помножен со 408 денари Наскоро и официјално соопштение ќе излезе и све убаво ќе си пишува.
Во индексот од десна страна, кај „забелешка“ веројатно ти пишува 12240. Тоа е уствари колку имаш платено за семестарот. Тоа поделено со 30 кредити (сите бруцоши толку запишуваат), се добива 408А значи 408? Океј зошто не знам кој ми рече 600 денари било
Не идеш на ФИНКИ?У приватна квота сум и плаќав по 12,000 така нешто за семестар. Е сега прашањето ми е и за трет семестар ќе треба да платам толку?