- Член од
- 19 октомври 2010
- Мислења
- 576
- Поени од реакции
- 344
Хахахах а ти демек веруваш дека ќе освоиме ЛШ? Па сите овде се крстиме да поминеме четвртфинале, а не да се лизнеме 4та година по ред ко некој треторазредни и после данокот бил крив што сме останале со 3 места у ЛШ! Не се мерило парите за успех точно, ама играчите се! Што ветија, а што донесоа? Мене немаше да ми биде проблем да го донесеа Хамшик и за безпари, ама проблем ми е што не се ни потрудија да најдат барем некој достоен што ќе го носи дресот, туку само да полнат новини и спортски вести со нивните Х-ови!За да имаш тим за ЛШ треба да купиш 3-4 од по 35 милиони..Тоа е условот а?
Од толку што сте бесни со тоа што не сме потрошиле 70 милиони летово не направивте втор тим на Ливерпул и Рома.Свашта!
Најголем дел од вас тука имате Барселона комплекс!Сакате да сме како Барселона и само според неа споредувате дали сме спремни да атакуваме на ЛШ.Бидите реални,оладете ги главите малце и ќе се сетите дека за ЛШ не е секогаш составот пресуден.Милиони примери има за тоа!
Пријателе Сунѓер Боб..Да се осеќаше Ибрахимовиќ повреден и измамен од страна на Галијани немаше да изјавува дека сака во Милан да ја заврши кариерата,дека тука се чувствувал голем,битен и слично..
А за Ибрахимовиќ во право си, се осеќа дека е голем и дека го ценат па и за тоа му ќешираат по 9милиони годишно и у денот имаат по 10изјави дека неможат да си дозволат уште еден ИБРА у МИЛАН! (јер да дечкото си ги одработи парите и него му се препишува и ова скудето), али да му беше сеедно и да му беше убаво да носи 10играчи на грб немаше да повикува преку весници Галијани да се потруди и да исполнува тоа што му ветил, а тоа е ЛШ!