Студентски домови

Член од
1 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дечки да прашам ако некој знае да ми одговори дали има шанси да ме примаат у студентски дом. Ме има на прелиминарниот список ама се уште не сум се запишала ке го направам сега тоа на вториот уписен рок, а гледам на пријавата дека треба и број на индекс

M

Mario Gómez

Гостин
П. С. Сега за вселување има некои посебни формалности ова-она?
Има, 4-5 уплатници, 10-тина формулари, лепење сликички со уфо лепак. :rolleyes:o_O Feeling unhappy and unsatisfied? Т.е сакаш да го отстапиш местото? :D

I

Intex

Гостин
Моеш све да си стајш, ние имавме компјутер и телевизор. Само лоша работа е што напонот ќе паѓат неколку пати неделно, со свеќи ќе сејте. : )
Напонот на блокот? Или ако ставиме телевизор, компјутери и што ли уште не, па да не поебе? :D

Член од
15 август 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
Има, 4-5 уплатници, 10-тина формулари, лепење сликички со уфо лепак. :rolleyes:o_O Feeling unhappy and unsatisfied? Т.е сакаш да го отстапиш местото? :D
Ехеее има време за премислување :P Ама тешко :rolleyes:
A тие работи со формуларите и сл. таму се бркаат (во студентски кога одиш да се вселиш)?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Напонот на блокот? Или ако ставиме телевизор, компјутери и што ли уште не, па да не поебе? :D
Сите носат телевизори, комјутери... на зима сите се греат со греалки. Не е паѓа напонот немај гајле. Може да падне в зима ама тоа се случува 3-4 пати во текот на зимата.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Како што паметам еден беше тој за жиранти листот. Пиши на гугле обврска за жиранти и ќе го најдеш.
Ако има уште нешто за спуштање значи не паметам :)
Овој е тој документ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Ехеее има време за премислување :P Ама тешко :rolleyes:
A тие работи со формуларите и сл. таму се бркаат (во студентски кога одиш да се вселиш)?
Си носиш уплатница и во студентскиот ти ги даваат документите.
Друго ти треба, жиранти, меница и 3 слики за документи.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Си носиш уплатница и во студентскиот ти ги даваат документите.
Друго ти треба, жиранти, меница и 3 слики за документи.
Кога си носел уплатница? Лани во домот се купуваа без уплатница.
А уплаќавме за КЗЖ и за септември кирија

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Кога си носел уплатница? Лани во домот се купуваа без уплатница.
А уплаќавме за КЗЖ и за септември кирија
Две години по ред носам уплатница. За Пелагонија зборам , за другите може е различно.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Меницава треба јас да ја пополнам или таму ја пополнуваат?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Скроз скроз празна? Оти денес ми рекоа дека требало имињата на жирантите да се напишат :cautious:
Пред две години ми рекоа да ги напишам таму. Лани ми рекоа дека треба да е празна, не смеело да е пополнета.
Од дома носи си ја празна, ако треба таму ќе ги напишиш. Ќе ти одземе 5 минути максимум

Kajgana Shop

На врв Bottom