Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
Се интересирал,али правилата во ПЛ не дозволуваат одма да замине Лукаку на позајмица така да ништо од тоа.

Иначе нека им е честит празникот на сите муслимани во фанклубов па и општо на форумов.

едит:Цело лето бев оптимист и бев сигурен дека ќе пазаруваме.И во најмала рака не згрешив.Ама некако мислам дека на крај ќе останеме без плеј односно без Модриќ.Иста ситуација како со Робињо и со Нејмар лани.Што ни го турија во последен момент.
Зошто се очекува утре навечер Переира да стави потпис.Според ова изгледа Мата ќе игра како плеј,а Переира ќе биде на левата страна.А тоа според мене ќе биде срање.Зошто Мата е типично крило какво што сме немале од времето на Даф/Робен.Така да јас не би му ја менувал позицијата.

Ние сме како кравата.Дава млеко цело време и на крај ја шутира кофата и го истура.
Ние летово купувавме играчи,се радувавме на нив и на крај наместо да се радуваме на уште еден играч кој ни е и те како потребен,ќе мора да се потпираме повторно на Лампард.

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Најверојатно останувам во Тотенхем -Лука Модрич за 24 Часа Фудбал
Све да им ебам ја на Леви и на Хари ГРЕВНАП !
--- надополнето: Aug 30, 2011 5:01 PM ---

Од еден член на CFCNet:

"guys I have a friend who works behind the scences at CTV and he has literally just told me around 10 minutes before it was announced on twitter that there will be a transfer special show tomorrow on CTV. that there will be 100% at LEAST TWO new sinings coming in tomorrow. Thats why they are doing that show tomorrow! He said one will highly likely be Luka Modric! (if all goes to plan) another signing could be .....!! he said he has heard his name being mentioned alot today and yesterday! He thinks its probably going to be three new signings with a few players also leaving the club tomorrow! All I know is its going to be one hectic day tomorrow! can't wait! "

WTF ?!?!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Koj sakat neka kupat, sto sakat neka pravat, i onaka se razocarav od transfer politikata na klubov.
Samo za edno nesto ke zalam poveke od transferot na Tores, a toa bi bil transfer na Sturridge!

Izvinete za fontov, nemam MK poddrska

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Koj sakat neka kupat, sto sakat neka pravat, i onaka se razocarav od transfer politikata na klubov.
Samo za edno nesto ke zalam poveke od transferot na Tores, a toa bi bil transfer na Sturridge!

Izvinete za fontov, nemam MK poddrska
Ау не дај боже да си иде Стариџ :S

В

Вори

Гостин
Очекувајте го хрватот ако,утре коа ќе излезе и ко ке рече дека останува ќе се зачудите.
А и тој се сунчал на некоја плажа во Хрватска,барем така зборуваат по форумиве.

Иначе ја не знам зошто не тргнеме по Хазард.Искрено мислев дека е лево крило и затоа не го спомнував.Ама тој бил плеј/полушпиц и не гледам зошто да не го земеме.
15 милиони + Калу,и така Лил појавиле интерес за него и завршена работа.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Резервите играат на СБ со Блекбурн.... крај на прво полувреме - водиме 1:0 со гол на Мелис

A

Auditore

Гостин
Утре ќе биде интересен ден, ќе видиме кој ќе дојде кој не, секако ние сме барем експерти по завршување на трансфери во последен момент.
Неверувам дека ќе си оди Стариџ, најверојатно Калу и Јоси, би требало Модриќ и Переира да дојдат, мада не го сфаќам трансферот на Переира, но првин нека дојдат па ќе правиме за секој муабет поединечно, а и овие Тотенхем не се slave masters па да го држат Модриќ против негова воља, утре очекувајте го.

В

Вори

Гостин
Emenalo being interviewed on CTV right now. RE: McEachran: Will stay and get his chances. RE: Kakuta, PVA, Bertrand: Looking for loans.

Еве сфати го сега трансферот на Переира.Двајцата млади леви бекови си заминуваат на позајмица,така да Переира делува по таа лева страна.
Фала Богу Ешли ќе земе душа,мама му се еба.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
На полувремето на натпреварот на резервите, имало интервју со Еменало каде што кажал дека Какута, Ван Анхолт и Бертранд најверојатно ќе одат на позајмица. Ова би требало да значи трансфер на Переира и план да се игра како лев бек, замена за Кол. Не сум за трансферов. Зошто да се даваат толку пари за замена кога ги имаме Ван Анхолт и Бертранд кои можат да го заменат Кол доколку е потребно.
Ај уште утре и готово. Ама како што е пишано погоре, и на твитер се збореше дека се очекуваат 3 играчи да потпишат утре, а и неколку да бидат продадени или позајмени. Има и специјална емисија утре на Челзи ТВ што значи дека сигурно ќе има трансфери.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ван Анхолт и Рајан Бертранд ке ги пуштаат 1-2 сезони по позајмици и после ке ги продадеме за мали пари. :tapp::tapp:
И двајцата се според мене талентирани играчи и заслужуваат шанса да се докажат во тимов..Ич не ми се допаѓа што Боас го форсира толку тој Переира,напна со него летово,а баш за во одбрана имаме доволно играчи.

A

Auditore

Гостин
Фудбал Менаџери оладете малце, ПВА и Бертран сигурно се пуштааат на позајмица ради некоја причина, не не сме толку образовани и паметни да го критикуваме овој потег на Боаш, сигурно за Боаш тие не се доволно спремни, chill out.

В

Вори

Гостин
Мене не ми се допаѓа тоа затоа што нас ни е поважна друга позиција во тимот.Иначе да имавме купено везњак тогаш ќе ми беше сеедно дали некој ќе дојдеше или не.
Утре ќе биде интересно во секој случај.Да причекаме па после ќе се радуваме на Переира или некој друг.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Покрај добрата конкуренција оваа година во Премиер лигата ќе бидеме среќни ако одиме во Лига на шампиони следната година, Многу слаба игра организација на последниот натпревар со Норвич.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако планираат да го вклучат Стариџ во некој од трансферите имам да кажам само едно:

Kajgana Shop

На врв Bottom