US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Makedonec_7,

ако имаш добар вовед при рака, стај ми го на ПП ќе го ставам во првиот пост.
Инаку што мислиш како фан на Надал до кај ќе стигнеме ?

И за Давиденко - Додик мислење вашо ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Троицки :tapp:
Можеше да го реши мечот со 3-1 во сетови, имаше убави шанси во четвртиот сет, брејк предност и на крајот се прокоцка .

Денеска на терен испаѓа првиот носител на турнирот Ѓоковиќ против Ниланд, мечот не би требало да почни пред 22 часот.
А последен на терен денес ќе игра Надал, против Голубев.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Додека да почне Давиденко - Додиг, пак ке прашам, што мислете за тој меч ?? Кој има предност , кој ке победи ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Додека да почне Давиденко - Додиг, пак ке прашам, што мислете за тој меч ?? Кој има предност , кој ке победи ?
Кај ги најде и двајцата лабилни тенисери, еден во залезот на кариерата игра топло-ладно, другиот е во некоја си форма, го победи Надал, после тоа загуби убедливо, ама којзнае на овој меч што ќе напраи.
Ако ти е за кладилница, играј ја на гемови, како иде тоа -/+ ..епа плус нека ти биди, би требало неизвесен меч да испадни на крај...со бааѓи гемови (моја претпоставка :unsure:) .

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Да, Додик ми изгледаше подобар но незнам овој како ќе игре, најнеозбилен тенисер го сметам и ич не го сакам, испаѓа во првото коло на секој 1 турнир.
Онака ми требаше ваше мислење за овој меч.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Оваа е таа Бојана Јовановски што се имаше гола сликано или имаше напраено таков едиторијал? :D

R

Roten 96

Гостин
Ма јас сум си за Родик мада гледајќи ја ждребката родик може д асе падне со НАдал уште во 4-та рунда..
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:42 PM ---
а околу прашањето за победник..мислам дека Џоковиќ ке триумфира играјќи со Надал во финале :)

С

сашенко

Гостин
Ма јас сум си за Родик мада гледајќи ја ждребката родик може д асе падне со НАдал уште во 4-та рунда..
--- надополнето: Aug 30, 2011 9:42 PM ---
а околу прашањето за победник..мислам дека Џоковиќ ке триумфира играјќи со Надал во финале :)
Надал финале? Ужасно играше на последните два турнира, не ми се верува да помине ни 1/4 финале годинава

R

Roten 96

Гостин
Надал финале? Ужасно играше на последните два турнира, не ми се верува да помине ни 1/4 финале годинава
епа сега не знам ке видиме..но ако не е тој кој друг би можел да игра не верувам дека Федерер би отишоч до финале бидејќи пред тоа секако се паѓа со Џоковиќ така да...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Петра Квитова осваја Вимблдон, На Ли осваја Ролан Гарос, а двете испаѓаат прво коло Ју Ес Оупен .. WTF ???

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
И ја играм тенис ... у двор кај мене ... и ќе ги тепам Квитова и На Ли ? :cool:
A што ако освоиле Вимблдон и што ти знам некој си турнир, што не треба веќе да бидат поразени?
Посебно во женскиот тенис секоја може да изненади...пријатно или непријатно нормално.

С

сашенко

Гостин
Има изненадувања во тенисот, секогаш имало и секогаш ке има.Не треба да се чудиме и да најдобрите им се случува да имаат лош ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom