Незнам зашто влагате во дискусија со ваков човек кој очигледно и да земеш да му ги нацрташ работите тој пак ќе си тера по негово и на крај ќе ти го спомне триплето и цела таа бајка која ја проживеа Интер, а што е најлошо сеуште се нема разбудено од таа бајка и ги нема отворено очите и да види дека само црни облаци и невреме има над неговиот Интер и дека неговиот тим е онаму кај што бил од стално позади Јувентус и Милан ( освен периодот послем Калчополи ), но ајде надевај се барем дека Морати ќе добие желба и мотив повторно да го одврзе кесето и да ви го оправи тимот колку толку да бидат достојни и кадарни за нешто повеќе од пласман во ЛШ.
А овој нашиов чичко Фестер аир да не види , ни ги направи мудава цитрони со тој фамозен Мистер Х ...

уште непреболената љубов Кака да ни го вратеше немаше ич да му се замарам за успех во ЛШ али ај и со овој играчки рустер треба да биде на добро.
А и мило ми е што го домкнаа Аквилани, повеќе бев за Монтоливо али ај и вака не е лошо супер ќе се покаже и докаже годинава зашто човекот е играчина само слепциве од Ливерпул што ќе го увидат тоа годинава па ќе се каат и ќе си гризат од газот ептен ќе ми биде мило од него и Касано годинава најмногу очекувам да се покажат и блеснат кога ќе биде најпотребно. Скудетово не би требало да им избега од раце и да си го одбранат достојно ( не ми текнуе кога последен пат Милан освоил и го одбранил скудетото па ако некој знае нек пише ме мрзи да барам ) само нек се здрави и убави играчиве и доволно ќе е. Ах таа ЛШ ај вадља годинава ќе го поминеме тоа 1/8 финале што се мислам пак ќе биде многу тешко зашто вадља ќе завршиме како 2ри во група и ќе налетаме на некој заебан во тоа 1/8 финале али ај редно е да не прати среќа и да покажат муда и желба играчиве за нешто повеќе зашто ми се плаче кога ќе ми текне како мизерно испаднаа лани од Тот'нам.