Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А Гибсон луѓе? Разбрав јас муабети дека нејќел да оди во Сандерленд,па затоа наводниот проблем со платата. Кој го знае,можда затоа и се повредил. Can't say I blame him-подобро 5-6 настапи за шампионите,него 20+ за драстично послаб тим.
Гибсон го скршил стапалото колку што знам, сега и да им платиме нема да ни го земат :):):) Гибсон од најветувачка стана најслаба алка во средниот ред од сите што ги имаме.

A

apidrone

Гостин
Абе ќе треба Гибсон да распали една од 30 метра со пуна.. Кај знае Јанг така? Он само со внатрешна :D

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Добро нели ви беше мака да им дадете 8 гола на тие деца уви од арсенал,сега ги расплачавте и венѓер не знае на кој побрзо да даде марама да си избришат солзите.Мислам дека претеравте со тие 8 гола требаше барем најмалце 10 да им дадете :P

A

apidrone

Гостин
Па уште 3 стопроцентни шанси имаа.. Стативата на Руни и шансите на Клеверли и Нани...

S

Stivie G

Гостин
Се моли Ливерпулецот кој улета во темава да не не замара повеќе, секако дека ова е нивна година.

Како ке кажеш така ке биде, се извининувам што ви предизвикав малку нервоза, но тоа е само почеток, Кени ќе ви внесе нервоза уште повеќе

A

apidrone

Гостин
А јас се чудам зошо типацот само цитира а нишо не пишува, тоа он директно у цитатот :pos:

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Гибсон го скршил стапалото колку што знам, сега и да им платиме нема да ни го земат :):):) Гибсон од најветувачка стана најслаба алка во средниот ред од сите што ги имаме.
Да,да,ама се шушка дека не е нешто разочаран што нема да оди во друг клуб.Кој го знае.
Јас мислам дека и премногу шанси му се дадоа.Добар беше,станува се полош.Не верувам дека Ферги ќе му дава минути освен ако баш не мора.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А јас се чудам зошо типацот само цитира а нишо не пишува, тоа он директно у цитатот :pos:
ТХИС ИС ТХЕИР ЅЕАР!!!1111
--- надополнето: Aug 30, 2011 12:59 AM ---
П.С. Да не бидам лошо сфатена, денес секој може да освои ама 20+ години да изјавуваат вакви работи и ништо да не направат, и повеќе од смешно е :pos:

A

apidrone

Гостин
Сеа се вади со 5те у ЛШ, вика Манчестер никад немало да освоел толку :pos:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Абе оставете го, ќе му здосади и него да треска. Гледате доцна е, ги има утнато апчината.

Kajgana Shop

На врв Bottom