Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се моли Ливерпулецот кој улета во темава да не не замара повеќе, секако дека ова е нивна година. Now bugger of. А за статијата, Карагер 8, Рио 7 :pos: :pos: :pos: Керол 10, Чичарито 7 :coffee:
--- надополнето: Aug 29, 2011 10:52 PM ---
ај нешто и за Даглиш малце, жал ми е за Венгер.
When asked by journalists what they would be doing this summer Kenny Dalglish said he was planning tactics so that Liverpool will win the Premier League next season,
Sir Alex Ferguson said he'd spend the summer shagging Pamela Anderson, and Angelina Jolie! When the journalist told him to be serious SAF pointed to Dalglish and said- "Well he fuckin started it"!
Намали го потписот, преголем е. Тргни го текстот подобро, катастрофа е.
--- надополнето: Aug 29, 2011 10:53 PM ---
Joe Hart:
Games (3) Goals Conceded (4) Total Saves (8) Clean Sheet (1) Penalties Saved (0)

De Gea:
Games (3) Goals Conceded (3) Total Saves (17) Clean Sheet (1) Penalties Saved (1)
Ама ти не разбираш, овие од Харт не се бранеа, тоа беа.... WOW

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sky Italia claim Macheda to Newcastle: 1-year loan, no option to buy, no recall option

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако прашуваш што е, тоа е во било кој период од сезоната да можеме да го повикаме назад :) Ама не верувам тоа, многу напаѓачи имаме, затоа ја немаме вметнато оваа клаузула.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ај и овај ко ќе се врати ко Велбек ќе растура и сите среќни и задоволни. (y)

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Ако прашуваш што е, тоа е во било кој период од сезоната да можеме да го повикаме назад :) Ама не верувам тоа, многу напаѓачи имаме, затоа ја немаме вметнато оваа клаузула.
Јасно,така и си помислив.Мило ми е што не ќе можат да го купат ако стварно иде на loan.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мммм глеам нови фанови на Ман Утд The RED Army се повеќе и повеќе! :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер ќе му биде во Њукасл, има многу екс играчи на Манчестер таму плус им фали напаѓач, сигурно ќе добива игри. Него ќе си дојде 31ви а Кушчак уште е кај нас :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Супер ќе му биде во Њукасл, има многу екс играчи на Манчестер таму плус им фали напаѓач, сигурно ќе добива игри. Него ќе си дојде 31ви а Кушчак уште е кај нас :pos:
Кушчак ќе оди на планинарење и ќе збира топки за гол :) 3та постава

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
А Гибсон луѓе? Разбрав јас муабети дека нејќел да оди во Сандерленд,па затоа наводниот проблем со платата. Кој го знае,можда затоа и се повредил. Can't say I blame him-подобро 5-6 настапи за шампионите,него 20+ за драстично послаб тим.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
A неверувам дека би добил многу минути покрај ѕверовите :D
--- надополнето: Aug 29, 2011 11:59 PM ---
A читам нешто и Сантон од Интер бил блиску до Њукалс, добро се засилуваат овие браво браво, нека го позајмат Македа, ке биде супер и за нив и за нас, едeн од омилените ми е Њукасл :D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
A неверувам дека би добил многу минути покрај ѕверовите :D
--- надополнето: Aug 29, 2011 11:59 PM ---
A читам нешто и Сантон од Интер бил блиску до Њукалс, добро се засилуваат овие браво браво, нека го позајмат Македа, ке биде супер и за нив и за нас, едeн од омилените ми е Њукасл :D
Официјално потпиша Сантон за Њукасл. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom