S
Stef Bachatero
Гостин
Непредвидлив,арогантно копиле што се сака само се и има голема самодоверба и нема да се промени за никој друг и ја третира жената како ѓубре и не се согласува со нивниот став.
Не ги лажи луѓетоНепредвидлив,арогантно копиле што се сака само се и има голема самодоверба и нема да се промени за никој друг и ја третира жената како ѓубре и не се согласува со нивниот став.
pa ne si daleku od vistinata zenskata psiha takava e ))Непредвидлив,арогантно копиле што се сака само се и има голема самодоверба и нема да се промени за никој друг и ја третира жената како ѓубре и не се согласува со нивниот став.
не за џабе реков дека секој човек има некоја маана нели?Вакви има со лопати да ги најдеш по македонските села, само што не исполнуваат еден од моите услови а тоа е хигиената за жал
realno toa site taka go vikaat i koga ke ja prasam a zasto togas sakas masko idiot i te tretira kako kako gubre odgovorot e neznam toa me privlekuva.Mozebi zatoa sto.devojkite si gi krevaat akciite i mislat deka se najbaranata akcija na wall street i koga nekoj tip ke i kreira nesigurnost vo toa deka ona e pametna i ubava i se moze da dobie samo toj ne,taa ke pocna da go brka nego .jas sum rekol zenite se kako gavolot ti bidi polos od toa i prekini da ides pi nejziniot keif ke vidis kako ke trcaat po tebe.jas sakam devojka da go pocituva mojot stav i mojata sloboda da ne mi ja zema.Не ги лажи луѓето
2-3 дена неизбричена брада некои викаат читам.
Абе ја немам проблем да пуштам два три дена брада,само што јас се заборавам ме фаќа мрза и понекад знам да ја оставам и по цела недела а некад и две.
http://forum.kajgana.com/threads/15415/Многу ви е опширно прашањево.
Цело време читам и слушам дека машките не можеле да разберат што сака жената ,а ја не сваќам како тоа што сака ???
Ај некој нека ми одговори што сакаат машките, чисто за споредба , па да знам
Значи само секс а?
Хаха,,,јас сакм пред се да ме слуша да мие подложна,ако ги прави овие работи јас многу ке ја наградам..Значи само секс а?
+ тоа што вие не мжете да не сватите е затоа што НЕ СМЕ СИТЕ ИСТИ И НЕ САКАМЕ СИТЕ ИСТО
Епа гледаш ти тоа сакаш , некој друг друго , така е и со нас.Хаха,,,јас сакм пред се да ме слуша да мие подложна,ако ги прави овие работи јас многу ке ја наградам..
Не ми викај (не ме карај), не си ми жена.Значи само секс а?
+ тоа што вие не мжете да не сватите е затоа што НЕ СМЕ СИТЕ ИСТИ И НЕ САКАМЕ СИТЕ ИСТО