Што сакаат (бараат) жените?

S

Stef Bachatero

Гостин
Непредвидлив,арогантно копиле што се сака само се и има голема самодоверба и нема да се промени за никој друг и ја третира жената како ѓубре и не се согласува со нивниот став.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Непредвидлив,арогантно копиле што се сака само се и има голема самодоверба и нема да се промени за никој друг и ја третира жената како ѓубре и не се согласува со нивниот став.
Не ги лажи луѓето :)

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
pa ne si daleku od vistinata zenskata psiha takava e :))) (y)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Вакви има со лопати да ги најдеш по македонските села, само што не исполнуваат еден од моите услови а тоа е хигиената за жал :(
не за џабе реков дека секој човек има некоја маана нели?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Самодоверба најчесто да. Но не и да биде арогантно копиле као што некои љубат да кажат тука.
Сигурност. Не преголемо матерјално експонирање. Луѓе кои знаат што сакаат.
(ова е за долги врски)

S

Stef Bachatero

Гостин
Не ги лажи луѓето :)
realno toa site taka go vikaat i koga ke ja prasam a zasto togas sakas masko idiot i te tretira kako kako gubre odgovorot e neznam toa me privlekuva.Mozebi zatoa sto.devojkite si gi krevaat akciite i mislat deka se najbaranata akcija na wall street i koga nekoj tip ke i kreira nesigurnost vo toa deka ona e pametna i ubava i se moze da dobie samo toj ne,taa ke pocna da go brka nego .jas sum rekol zenite se kako gavolot ti bidi polos od toa i prekini da ides pi nejziniot keif ke vidis kako ke trcaat po tebe.jas sakam devojka da go pocituva mojot stav i mojata sloboda da ne mi ja zema.

P

PewDiePie

Гостин
2-3 дена неизбричена брада некои викаат читам.

Абе ја немам проблем да пуштам два три дена брада,само што јас се заборавам ме фаќа мрза и понекад знам да ја оставам и по цела недела а некад и две. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
2-3 дена неизбричена брада некои викаат читам.

Абе ја немам проблем да пуштам два три дена брада,само што јас се заборавам ме фаќа мрза и понекад знам да ја оставам и по цела недела а некад и две. :)

Taка и постар изглеаш па и постари теткици ти се ставаат бе брааат :sneaky:

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Многу ви е опширно прашањево.
Цело време читам и слушам дека машките не можеле да разберат што сака жената ,а ја не сваќам како тоа што сака ???
Ај некој нека ми одговори што сакаат машките, чисто за споредба , па да знам

T

Tetro

Гостин
Многу ви е опширно прашањево.
Цело време читам и слушам дека машките не можеле да разберат што сака жената ,а ја не сваќам како тоа што сака ???
Ај некој нека ми одговори што сакаат машките, чисто за споредба , па да знам
http://forum.kajgana.com/threads/15415/ ;)

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Значи само секс а?

+ тоа што вие не мжете да не сватите е затоа што НЕ СМЕ СИТЕ ИСТИ И НЕ САКАМЕ СИТЕ ИСТО
Хаха,,,јас сакм пред се да ме слуша да мие подложна,ако ги прави овие работи јас многу ке ја наградам..

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Хаха,,,јас сакм пред се да ме слуша да мие подложна,ако ги прави овие работи јас многу ке ја наградам..
Епа гледаш ти тоа сакаш , некој друг друго , така е и со нас.

T

Tetro

Гостин
Значи само секс а?

+ тоа што вие не мжете да не сватите е затоа што НЕ СМЕ СИТЕ ИСТИ И НЕ САКАМЕ СИТЕ ИСТО
Не ми викај (не ме карај), не си ми жена. :)

Не е само за секс, за се` друго е. Жената треба да знае да готви, да пере, да пегла,... значи, домашните обврски да ги извршува без да се жали секојдневно. Треба барем малку од малку да разбира економија и финансии, да знае сметките кај да ги остави без да ги загине, да знае децата како да ги воспитува и да ги испраќа на училиште.
Треба да стане и рано сабајле стоката да ја нахрани и да ја напои, да стане во недела и да ја припреми опремата за лов..... и сето тоа да го извршува без уста да отвори и да се побуни нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom