Што сакаат (бараат) жените?

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Па мислев на лицето мазен , да не ме гребе кога ке се милуваме :)
Штета само тој услов не го исполнував, али за тебе срце се би направил.
Еве ако треба курс ќе земам за пилот.
Јас ќе возам, а ти пошто си стујардеса ќе ме послужуваш со ордевери.

A

Antigona

Гостин
Па барем малце брадичка нека има, да личи на машко.
Колку е тоа малце ?
--- надополнето: Aug 10, 2011 9:10 PM ---
Отсекогаш сум мислел жените сакаат малце грубост сепак тој е маж може да има и минимална брада.
Може некоја слика на колку минимална брада мислиш ?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Затоа што имање брада или не е first world problem. Meh.

A

Antigona

Гостин
Штета само тој услов не го исполнував, али за тебе срце се би направил.
Еве ако треба курс ќе земам за пилот.
Јас ќе возам, а ти пошто си стујардеса ќе ме послужуваш со ордевери.
/quote]

Не е проблем за послужувањето, ако треба и бесплатен авио билет ќе те почастам ионака од фирмата ќе не следуваат билети , проблемот е што тешко се наоѓа такво машко како што пишав погоре :(

П

Пепси_

Гостин
Јас би била пресреќна доколку најдам машко кое :
-не пуши цигари
-води хигиена, постојано е среден, намирисан, мазен
-да биде искрен
-да знае да ме расположи и насмее
-да биде паметен
-да ме почитува

Значи ич не ми е гајле дали ке биде убав или не, дали ке биде слаб или дебел,дали е богат или сиромашен,, воопшто нема да замерувам ако има некои негови лоши навики, само да ги исполнува критериумите кои ги набројав.

Но никако не се погодува,секогаш ке се погодат сите критериуми ама еден не и пак ништо ...пак ке треба тогаш на мување штом не ги исполнува критериумите
Само толку ? ехххх....да беа сите како тебе.....

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Жените бараат внимание, разбирање, почитување и многу љубов........:)
едно време имаше такви играчки на НАВИВАЊЕ:pos:
ама им помина времето на нив- префрлете се сега на роботи- модерни времиња се

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Знам што НЕ барам...
а тоа што го барам, кога ќе најдам, тогаш ќе знам :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Јас би била пресреќна доколку најдам машко кое :
-не пуши цигари
-води хигиена, постојано е среден, намирисан, мазен
-да биде искрен
-да знае да ме расположи и насмее
-да биде паметен
-да ме почитува

Значи ич не ми е гајле дали ке биде убав или не, дали ке биде слаб или дебел,дали е богат или сиромашен,, воопшто нема да замерувам ако има некои негови лоши навики, само да ги исполнува критериумите кои ги набројав.

Но никако не се погодува,секогаш ке се погодат сите критериуми ама еден не и пак ништо ...пак ке треба тогаш на мување штом не ги исполнува критериумите
критериумиве ти се сосема океј само... блиску се до обалци така да... ваков се погаѓа 1 во 10 000
ај вака.. да не пуши цигари океј. го разбирам ова. да води хигиена ( а кој не води? ) постојано е среден ( на кој начин мислиш постојано е среден пообјасни тука може многу работи да играат улога.. намирисан мазен... намирисан ако искачате некаде да има неој повод едно друго да инаку за секоја средба треба да биде намирисан? и мазен.. шо подразбираш мазен? да се мачка со бекутан секој ден? да нема влакно на брадата? да знае да те расположи и насмее... ова малце. како да ти кажам... види ако ти сама незнаеш да си направиш да ти биде убаво да се расположиш и насмееш неможеш тоа да очекуваш некој друг да го направи за тебе значи прво треба ти да си позитивно настроена. Паметен - мислиш на интелигенција или паметен у стил да те слуша се шо ке му кажеш? и да те почитува - апсолутно сватливо па може и како прва точка да дојде ова.

да не бидам оф топик. според мене претежно женските бараат машко кое ке биде со нив секогаш кога ке бидат разочарани или кога нема да се чуствуваат убаво или нешо кога не им е по кеиф едносавно. барате машкото да ви кажува дека ве сака ( и тоа почесто ) да има некој си стил на облекување кое ВАС ви одговара има некои многу девојки шо сакаат дечко им да има стомачни незнам бицепси трицепси и тн. дечки едно сватете - никој на планетава не е совршен ни машки ни женски. помирете се со фактот дека оние услови кои ги исполнувате неможат секогаш во целост да бидат исполнети.

A

Antigona

Гостин
критериумиве ти се сосема океј само... блиску се до обалци така да... ваков се погаѓа 1 во 10 000
.
Вакви има со лопати да ги најдеш по македонските села, само што не исполнуваат еден од моите услови а тоа е хигиената за жал :(

Kajgana Shop

На врв Bottom