Баниран е Let 3!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Али фактот дека е правена во пеинт од страна на прваче е неминовен. :P
подобро правена во пеинт отколку на готово симната од гугл - прва работа
втора работа - од кога пеинт подржува гиф формат? шо виндоус имаш ти? 8ца?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
подобро правена во пеинт отколку на готово симната од гугл - прва работа
втора работа - од кога пеинт подржува гиф формат? шо виндоус имаш ти? 8ца?
браво аце, кај не ми текна мене ова:)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
браво аце, кај не ми текна мене ова:)
Шо браво така е.. абе у последно време ептен шерифи на форумов искачаат.. кој од кој - се мој до моега шо би рекле постариве..
--- надополнето: Aug 30, 2011 12:42 AM ---
брао. ај сеа дај еден принт скрин напраен у пеинт од тоа виндоусот.. П.С ако не ти е ГИФ и ако не мрда маусот на неа не ти признавам дека имаш 9ка!

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Добро бе брат што се напна? Шала беше олади малце.

Николинче извини ако те навредив.

Ок е сеа Аце?

kthanksbye.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Сега николинче, а предтоа не мислеше... се шегувам ;)
Чудно ми е што ти очигледно не го свати тоа толку озбилно, а александар почна да ме напаѓа ко да сум му испцул цела фамилија. Нема везе ајде, се случува. ;)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Чудно ми е што ти очигледно не го свати тоа толку озбилно, а александар почна да ме напаѓа ко да сум му испцул цела фамилија. Нема везе ајде, се случува. ;)
со него немој да се мешаш за тоа:) тоа е негова област и мн сериозно сфаќа кога се работи за компјутери ;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Темава е за лет 3, не за да ја напаѓаме Николинчето и нејзината слика :icon_mrgr: ..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Добро уште е баниран?Кога ќе го одбанираат??
^^Летната работа јбг :confused:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
шо се смееш ма ти. јас повеќе мислев на текстот:pipi:
oстај ти овие недораснати дечишта, всушност секој од нив мечтае да биде баниран па и нив ти да му пратиш некоја ваква слиа и порака.... ја знам психологија бе, гледав имаше цела серија на дискавери за тоа.
Супер си е пораката и сличето!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
еве ме...
гордо одам, уште некоја бора на измаченото и оцврснато лице, нова тетоважа на раката : два мауси вкрстени, во позадина се гледа монитор на кој пише „БАН“ а мониторот го држи орел кој со клунот раскинува синџир кој се обиткува околу рутер (бежичен)..... Арно ме банираа , станав од пред компјутер, (мрсна флека сум напраил на тапацирот од седење) сум се дотерал, намирисал и сум слегол в град и си фатиф љубовница !

Него сакам да им укажам на админите (најдобрите луѓе на цел свет, супер карактери и прекрасни личности, за кои имам само најубави мисли и желби) дека треба да воведат некои новости при банирање. Чоек в затвор ќе го клат па има право да прошета низ дворо некој сат да земи воздух, да протегне нозе.... значи во теко на бано да може секој баниран да има пристап по сат два на форумо (нешо ко шетња по кругот). може на пример од 11 до кај 1 поручек и после пак назад в самица.(бан).

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....Let3....разочара....по истекот на банот (читај самица)....очекував барем виртуелно частење....

Kajgana Shop

На врв Bottom