и Disaster Movie на 5 плусТребело да го прашаат дали ќе престанат да го даваат Lucky number Slevin, Стршленот, Наташа, Небесна јадица и Оркестарот на една младост оти навистина го отупеа со овие филмови ги даваат по најмалку три пати неделно.
Токму така, браво за ова што си го пишалНе ми е јасно за што е темава, за сериите или за луѓе со мали куриња и бугарски пасоши кои сега тука ќе ни солат памет за патриотизам. Серијата се гледа дали е убава по тоа како е снимена, приказната, дали се добри актерите, а не дали е бугарска, турска или марсовска.
Еве синоќа го даваа The Shooter, ако не си го фатил рачунај дека за година дена без да сакаш 4-5 пати ќе го гледашТребело да го прашаат дали ќе престанат да го даваат Lucky number Slevin, Стршленот, Наташа, Небесна јадица и Оркестарот на една младост оти навистина го отупеа со овие филмови ги даваат по најмалку три пати неделно.
До пред некој месец секоја вечер oдеше Grandma's Boy на +, редно време беше да сменат...го отекоја со Полицаецот од петлово брдо ,една иста епизода само ја фаќам на 5 плус
Можеби сме Американци ние што коментираме, нели од САД излегоа многу убави серии.Колку само ме иритираат малограѓански коментари, ама добро нели живееме во демократско општество па секој има право на глас. Само не знам дали истите тие слушнале за тоа кога Немаш нешто добро да кажеш, подобро да молчиш.
Како и да е, не знам зошто си земаме за право да коментираме за квалитетот на латиноамериканските, турски, бугарски, српски серии итн., кога самите ние немаме направено нешто добро и квалитетно (не сфаќајте ме буквално туку во поголемиот број на случаи).
Или ние веднаш сакаме да преминеме на нешто од типот на HQ серии? Хахаха. Смешки во боја. Нашиве квалитетни и талентирани актери ќе си остарат имитирајќи туѓи гласови. Ама ајде... да не одам во оф-топици.![]()
Никој не ги спомна Американците, а и не значи дека само од таму произлегле убави серии или пак ти само американски серии гледаш? Точно дека секој има право да коментира за нешто без разлика дали тоа ќе бидат позитивни или негативни коментари, ама сигурно не од типот Уау! Супер е! или Претераа со турскиве серии! итн. Не можам сега да цитирам бидејќи немам таков пост при рака.Можеби сме Американци ние што коментираме, нели од САД излегоа многу убави серии.
Ќе го коментирам секој производ кој ми се нуди дали е добар или лош или ужасен, безразлика дали некој наш ќе направи подобар или полош.
Амриканците беа само пример.Никој не ги спомна Американците, а и не значи дека само од таму произлегле убави серии или пак ти само американски серии гледаш? Точно дека секој има право да коментира за нешто без разлика дали тоа ќе бидат позитивни или негативни коментари, ама сигурно не од типот Уау! Супер е! или Претераа со турскиве серии! итн. Не можам сега да цитирам бидејќи немам таков пост при рака.
Сакам да кажам дека кога веќе си решил да коментираш за нешто, прво погледни за што станува збор, анализирај, донеси заклучок (позитивен/негативен) па давај коментари со аргументи, а не врз основа на предрасуди.![]()