Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Oкеј
Ти реков ми рече нати го дајми го и така ме уби со постов Доживотен? Да не те навредив нешто, се пронајде во постов некаде во зборовите? Појќе фали туѓа екипа отколку својата(Челзи) , море не! Потајно навивате и за Манчестер СитиZa takvi kako tebe treba dozivoten ban,a ne na 14 dena.
Kaj vide niz temava da navivame za City be?Samo kazavme deka se prejaki i toa ne moze nikoj da go uspori.A ti sto imas zastoj vo mozokot i sve osven Mancester sto ne ti cini,toa ne e moja rabota.
Kokoskite nedokvakani?Aj ke odime po prosta logika.Ako e za zborenje togas vie gi tepavte tie kokoski 3-0 i toa na domasen teren,a City gi demolirase so pet gola na gostinski teren.
A me interesira isto zosto ne vikase deka se nedokvakani koga gi tepavte proslata nedela?
Ili ne,togas United bese jak,zatoa Totenhem ne mozese nisto da napravi.
So onoj sostav City e kandidat za titula i nikoj ne moze da me razubedi vo toa.Jaki se.Isto taka jaki se i United,uigrana masinerija se.Ima tuka nesto nejasno ili treba da ti nacrtam na list?
Како можеш од сега да предвидиш кој ќе ја освои премиер лигата демек манчестер ако го победиле арсенал тоа значи готово завршена работа за годинава. Работата само што започна ќе имаат многу маки со Ливерпул, Челзи и Сити и тие ќе бидат исплескани добро од некој од овие тимови а може и од некој од послабитеДефинитивно титулата останува во Манчестер... Или да го упростиме, дефинитивно титулата останува во Јунајтед !
Ѕверој се овие, машина Браво
Нострадамус...Како можеш од сега да предвидиш кој ќе ја освои премиер лигата демек манчестер ако го победиле арсенал тоа значи готово завршена работа за годинава. Работата само што започна ќе имаат многу маки со Ливерпул, Челзи и Сити и тие ќе бидат исплескани добро од некој од овие тимови а може и од некој од послабите
Им го забранија славењево, да не се деси Хилсборо број дваMoјата екипа ќе ја фали некој друг,ко ќе дојде време.А јас самиот знам колку може мојата екипа и какви дострели може да направи.
Се пронајдов во твоите зборови затоа што беа спомнати фанови на Челзи.А види,по некоја случајност и јас сум нивен фан па затоа реков да ти реплицирам.
Уствари што ќе ти реплицирам,сеа ми текна кој си.Џабе си го сменил името,пак знаеме што чоек си.
И да...
With the power of blue moon,we will be first!GGMC!
Уживај, те сфативЈа лупнав безвзезе сликава,не дека нешто посебно се трудев да ја најдам.
Туку му илустрирав на другарчето дека годинава ќе бидеме први(Челзи или Сити),така да годинава ќе се радувам на една титула сигурно.
Како беше тоа,многу работи сме имале заеднички на пример.Иста боја,трошиме пари за играчи(сироти па другиве денар не потрошија)и така натаму и така наваму
Алал да ти е за линковиве од MOTD, многу добар преглед на колото е ова. Тие што го немаат гледано досега, изгледајте барем еден и споредете го со прегледот на Игорче нарушен од Бандини.
Кој чоек шо чоек сум,тебе можам да ти бидам доктор по фудбалски науки Следно не се возбудувај наеднаш, ииии сликава не кажува ништо освен едно обично навивање и не ми илустрирај зашо јас ако почнам да илустрирам пак ке се загубиш за некој период како што беше минатава сезона Тоа многу ме иритира ко сега вака рипаш кажуваш и оп мистериозно загинуваш на некој период..Ја лупнав безвзезе сликава,не дека нешто посебно се трудев да ја најдам.
Туку му илустрирав на другарчето дека годинава ќе бидеме први(Челзи или Сити),така да годинава ќе се радувам на една титула сигурно.
Како беше тоа,многу работи сме имале заеднички на пример.Иста боја,трошиме пари за играчи(сироти па другиве денар не потрошија)и така натаму и така наваму
А не неможе, не го пуштам Кенет да си иде барем не у наредни 10 години.У неделата беше гостин Мартинез на Виган менаџерот, стварно многу ок ми изгледа и топ одговори даваше на прашањата. За следен менаџер на Ливерпул воопшто не би ми сметало да дојде он.
А мене ми е вујко Шон КонериКој чоек шо чоек сум,тебе можам да ти бидам доктор по фудбалски науки Следно не се возбудувај наеднаш, ииии сликава не кажува ништо освен едно обично навивање и не ми илустрирај зашо јас ако почнам да илустрирам пак ке се загубиш за некој период како што беше минатава сезона Тоа многу ме иритира ко сега вака рипаш кажуваш и оп мистериозно загинуваш на некој период..