- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 6
Епа размисли ако сум муслиманка значи имам мајчин јазик, македонскиот, англискиот и уште во три странски земји што сум живеела како мала, а во тоа не спаѓаат српскиот јазик, босанскиот, хрватскиот, бугарскиот и т.н.,тие воопшто не ни ги бројам.Ја знам google translate на 64 различни јазици + црнски, горски и херцеговачки...
...а ти немаш појма од религии, ко што гледам, пошто после 3 дена уште не ти е јасно кој тука верува, а кој не. Се расправаш со атеисти мислејќи дека се христијани. Батали тоа митолошката белетристика и фати се за нешто издржано, докажано и рационално.
Твојата религија е опресивна и нетолерантна барем колку верзијата 2.0 и оригиналот заедно. Ако више ти треба да веруваш во нешто, земи читни за будизам или некоја друга кон-жените-понаклонета религија. Ги имаш илјадници на располагање.
Никогаш не сум го направила тоа. Никого не вреѓам. Понекогаш доброто воспитание се состои во тоа да ги истрпиш невоспитаните.Залудно потенцираш дека прашањата ти се до атеистите. Тоа нема да те заштити од моето разобличување на твоите лаги. Ниту навредите нема да ме пишманат, ниту ништо. Си имам педантно средена архива на детално и систематски разобличени исламски лаги и на секоја твоја лага можам да одговорам за помалку од 11 секунди. (знам дека е многу, но најмногу време ми одзема уредувањето и форматирањето на текстот) Ако некогаш ти одговорам за повеќе од 11 секунди, знај дека не сум бил пред компјутер
Ако тоа не ти се допаѓа, рикверц во исламскиот центар. Таму можеш на раат да плукаш и фецесираш против христијанството.