- Член од
- 27 јули 2011
- Мислења
- 633
- Поени од реакции
- 241
mu e starv da ne ja s.. pa posle so ce prai pred drugite nema da nosi pojke samijaДе, бре, девојче, ти пишал ПП, ти пишал - голем qр!
Да не ви е забрането приватни пораки да примате?!?
mu e starv da ne ja s.. pa posle so ce prai pred drugite nema da nosi pojke samijaДе, бре, девојче, ти пишал ПП, ти пишал - голем qр!
Да не ви е забрането приватни пораки да примате?!?
Mozam na povisok stil da zboruvam. Za koi i da bilo.Mislis deka si popameten od nego?A inaku drugar odi legni si.Sto ti e gajle kako se izrazuvam, vazno ne vregam?Ne sum na polaganje tuka.I Mislis deka si NAJPAMETEN ako znaes samo dobro da se izrazuvas ili kako corbacijava znael da stavi interpukciski znaci kade sto treba ?????E golemi naucnici ste, sekoja cest.Стилот не можеш да го повисиш, можеш тонот да го повисиш. Стилот може (за тебе се сомневам) да го поправиш.
Не тој Мики, за друг Мики зборувам...
Dokazuva kolku e golem hristijaninДе, бре, девојче, ти пишал ПП, ти пишал - голем qр!
Dobro vecer zlatoEm ti rekov ostaj mi go Miki, ti pak so mene.Abe ti rekov ne ti e RAZVIEN mozokot, bratce moe.Za ovie raboti treba da se bide popameten, a so tebe nema da gubam vreme, baram pametni luge.Kako na primer ateistite sto veruvaat vo nauka.
Не зборуваш, пишуваш. Не го знаеш значењето на глаголите, сакаш да дискутираш теологија со помош на Исламистички памфлети. Имаш IQ на полнет зајак, и тресиш глупости. Овие другите членови те толерираат во името на некоја елементарна пристојност, јас немам никаков проблем да ти кажам дека си глупава како шахта...Mozam na povisok stil da zboruvam. Za koi i da bilo.Mislis deka si popameten od nego?A inaku drugar odi legni si.Sto ti e gajle kako se izrazuvam, vazno ne vregam?Ne sum na polaganje tuka.I Mislis deka si NAJPAMETEN ako znaes samo dobro da se izrazuvas ili kako corbacijava znael da stavi interpukciski znaci kade sto treba ?????E golemi naucnici ste, sekoja cest.
eve ti upati ne po so se vrtat muslimanite kako pijan pokraj pat okolu sto ne e obicen kamen meteorit , faktot e toj site obelezja na paganstvo gi ima ,Islamot
drguo toj tose e pozasluzen za zemjava nasa otkolku ti i site drugi i ne valkaj go imeto negovo.
drugo vo nekoja diskusija spomna deka majkati mislam bila hristijanka ako nisto drugo ima pocit prema majka ti
odi citaj ja biblijata i odi vo crkva , te isprale ovie od al kaida ne me cudi utre da setas so eksploziv okolu sebe
da Nikola Gruevski sveceno ke mi ja krcne.Doagate na ceremonijata?e toa e prijatele kaj niv nema trte mrte za promena na vera plajkaat so glava se osigural pred vreme muhamed
Не зборуваш, пишуваш. Не го знаеш значењето на глаголите, сакаш да дискутираш теологија со помош на Исламистички памфлети. Имаш IQ на полнет зајак, и тресиш глупости. Овие другите членови те толерираат во името на некоја елементарна пристојност, јас немам никаков проблем да ти кажам дека си глупава како шахта...
ОК?
Jas znaev deka nemas mozok. AMA DO VOLKU?drugo vo nekoja diskusija spomna deka majkati mislam bila hristijanka ako nisto drugo ima pocit prema majka ti
Sega i dr clenovi se smeat na tvojot PAMET .јас немам никаков проблем да ти кажам дека си глупава како шахта
ova samo pagani, retardirani, osobi budali, manijaci, go pravat vo ime na Sejtanska religija da ubies covek vo ime na vera ej Pagani sto drugo da se kaze za takvi kucinjada Nikola Gruevski sveceno ke mi ja krcne.Doagate na ceremonijata?
Aman be batka i ti sakas da diskutiras normalnoislamot se sofpaga so naukata t.e kuranot i prethodi na naukaata kuranot kako Allahov govor mue objaven na muhamed .a.s da go dostavi do celoto covestvo i prestavuva upatstvo za lugeto vo najvaznite zivotni prasanja
kuranot i prethodi na naukata iako toj prvobitno nee objaven da se ja izucuva hemijata biloogijata geografijata i t. n no dava naucni vistini za i okolu naukata koja koja se sofpaga so kuranot , na primer; otcepuvanjeto na zemjata ,
naucnicite potvrdile deka semjata e ocepena od nebesata,
koja glupavost treba da ti ja pokazam mojata ili tvojata na koga ce mu se smejat sega, a abe devojce ne zabeguvaj
vidi prvo civ e komentarot so mi go imputiras na moe ime
Не зборуваш, пишуваш. Не го знаеш значењето на глаголите, сакаш да дискутираш теологија со помош на Исламистички памфлети. Имаш IQ на полнет зајак, и тресиш глупости. Овие другите членови те толерираат во името на некоја елементарна пристојност, јас немам никаков проблем да ти кажам дека си глупава како шахта...
ОК?
Se zasramil gospodinot pa pocna da vrega, puka, vika, se nerviraova samo pagani, retardirani, osobi budali, manijaci, go pravat vo ime na Sejtanska religija da ubies covek vo ime na vera ej Pagani sto drugo da se kaze za takvi kucinja
On go napisa, pa ti potvrduvas.So eden kursum 2 zajaka se mavaat znaes li?Znaes za pogovorkata so magareto?Seti sekoja glupavost treba da ti ja pokazam mojata ili tvojata na koga ce mu se smejat sega, a abe devojce ne zabeguvaj
vidi prvo civ e komentarot so mi go imputiras na moe ime
da ubivas lugje vo ime na edna vera i da veruvas vo toa. Toa e i poloso i od najlosiot covek na planetava kako mozes da se soglasis so toa da bide likvidiran necii zivoto zaradi nekoj preluba da bide kamenuvana zenata.Se zasramil gospodinot pa pocna da vrega, puka, vika, se nervira
za tebe imam samo edno nesto, ti cestitam GOLEM TALENT SI.