Прашања за Христијанството II

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 август 2011
Мислења
109
Поени од реакции
6
Стилот не можеш да го повисиш, можеш тонот да го повисиш. Стилот може (за тебе се сомневам) да го поправиш.

Не тој Мики, за друг Мики зборувам...
Mozam na povisok stil da zboruvam. Za koi i da bilo.Mislis deka si popameten od nego?A inaku drugar odi legni si.Sto ti e gajle kako se izrazuvam, vazno ne vregam?Ne sum na polaganje tuka.I Mislis deka si NAJPAMETEN ako znaes samo dobro da se izrazuvas :pos: ili kako corbacijava znael da stavi interpukciski znaci kade sto treba :pos:?????E golemi naucnici ste, sekoja cest.
--- надополнето: Aug 28, 2011 7:39 PM ---
Де, бре, девојче, ти пишал ПП, ти пишал - голем qр!
Dokazuva kolku e golem hristijanin

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Em ti rekov ostaj mi go Miki, ti pak so mene.Abe ti rekov ne ti e RAZVIEN mozokot, bratce moe.Za ovie raboti treba da se bide popameten, a so tebe nema da gubam vreme, baram pametni luge.Kako na primer ateistite sto veruvaat vo nauka.
Dobro vecer zlato;)

Gledam si vlegla vo dosta diskusii so ostanatite nemuslimani:P

I uste nekolku prasanja plus se postaveni od tvoja strana.

Aj na kratko da odgovorime na niv da odime ponataka:P

1. Vselenata se siri samo pod dejstvo na silata na Odin, dzinot Fafnir i zlobniot Loki.

2. Oblikot na zivotot e takov kakov sto bil na drugite 9 carstva nadvor od nasiot soncev sistem. Nie sme poslednoto carstvo koe go naselile dobrite ekstraterijalci.

3. Za mesecinata ti odgovorija veke, ama jas bi ti odgovoril deka e mozna varijantata deka svetlinata ne e refleksija tuku doagja od mnogute dijamantski polinja specijalno konstruirani za da moze da se vospostavi megjudimenzionalen premin so Odin i Tor.

Jas bi zamolil sega, oti sekako mi stana mnogu simpaticna;) da dojdeme do klucniot moment preskoknuvajki nekoi naucni prasanja.

A ako slucajno celta ne ti e diskriminacija na hristijanstvoto, i velicenje na islamot, tuku navistina nesto naucno da diskutiras (vo sto se somnevam za zal) poveli otvori nekoja tema. Biva?

Член од
20 август 2011
Мислења
43
Поени од реакции
23
Mozam na povisok stil da zboruvam. Za koi i da bilo.Mislis deka si popameten od nego?A inaku drugar odi legni si.Sto ti e gajle kako se izrazuvam, vazno ne vregam?Ne sum na polaganje tuka.I Mislis deka si NAJPAMETEN ako znaes samo dobro da se izrazuvas :pos: ili kako corbacijava znael da stavi interpukciski znaci kade sto treba :pos:?????E golemi naucnici ste, sekoja cest.
Не зборуваш, пишуваш. Не го знаеш значењето на глаголите, сакаш да дискутираш теологија со помош на Исламистички памфлети. Имаш IQ на полнет зајак, и тресиш глупости. Овие другите членови те толерираат во името на некоја елементарна пристојност, јас немам никаков проблем да ти кажам дека си глупава како шахта...

ОК?

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
:pos::pos::pos:

eve ti upati ne po so se vrtat muslimanite kako pijan pokraj pat okolu sto ne e obicen kamen meteorit :pos:, faktot e toj site obelezja na paganstvo gi ima (n),Islamot
drguo toj tose e pozasluzen za zemjava nasa otkolku ti i site drugi i ne valkaj go imeto negovo.
drugo vo nekoja diskusija spomna deka majkati mislam bila hristijanka ako nisto drugo ima pocit prema majka ti
odi citaj ja biblijata i odi vo crkva :), te isprale ovie od al kaida ne me cudi utre da setas so eksploziv okolu sebe :D

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Не зборуваш, пишуваш. Не го знаеш значењето на глаголите, сакаш да дискутираш теологија со помош на Исламистички памфлети. Имаш IQ на полнет зајак, и тресиш глупости. Овие другите членови те толерираат во името на некоја елементарна пристојност, јас немам никаков проблем да ти кажам дека си глупава како шахта...

ОК?
:sneaky::pos:

Член од
25 август 2011
Мислења
109
Поени од реакции
6

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
islamot se sofpaga so naukata t.e kuranot i prethodi na naukaata kuranot kako Allahov govor mue objaven na muhamed .a.s da go dostavi do celoto covestvo i prestavuva upatstvo za lugeto vo najvaznite zivotni prasanja
kuranot i prethodi na naukata iako toj prvobitno nee objaven da se ja izucuva hemijata biloogijata geografijata i t. n no dava naucni vistini za i okolu naukata koja koja se sofpaga so kuranot , na primer; otcepuvanjeto na zemjata ,
naucnicite potvrdile deka semjata e ocepena od nebesata,
Aman be batka i ti sakas da diskutiras normalno:tapp:

Barem devojkata Proud to be a muslim znaese da postavi i nekoe prasanje a ima 20 godini.
Ti kade so ovoj pamet? Do prviot endek.

Kako li samo ti dozna deka Alah mu se javil na muhamed:pos:

Da ne e vo nekoj od momentite koga Muhamed kleckal nekoja od 4 te devici????

Koj be prijatele ja otcepil zemjata od nebesata? Kako lampion od elka:tapp:

Please ne se blamiraj, ostaj go devojceto samo da diskutira, barem nametna svoeviden stil vo svoite iskazi:P

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
koja glupavost treba da ti ja pokazam mojata ili tvojata na koga ce mu se smejat sega, a abe devojce ne zabeguvaj
vidi prvo civ e komentarot so mi go imputiras na moe ime

ОК?

T

Tetro

Гостин
Додека темава не отишла некаде далеку, да ви постирам барем нешто корисно. :)

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Se zasramil gospodinot pa pocna da vrega, puka, vika, se nervira :pos:
za tebe imam samo edno nesto, ti cestitam GOLEM TALENT SI.
da ubivas lugje vo ime na edna vera i da veruvas vo toa. Toa e i poloso i od najlosiot covek na planetava kako mozes da se soglasis so toa da bide likvidiran necii zivoto zaradi nekoj preluba da bide kamenuvana zenata.
i drugo kolku ste ramnopravni vo religijata za zenite vo dzamijata ima posebna prostorija odvoena od mazite pa neli site ste ramnopravni pred boga.
i drugo duri ne mi dades odgovor na prasanjata so ti gi postaviv ne mi se obrajkaj.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom