Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
28 март 2006
Мислења
17.776
Поени од реакции
12.239
treba da go zavedes em so pogled em so govor na teloto
--- надополнето: Aug 27, 2011 11:30 PM ---
treba da go zavedes em so pogled em so govor na teloto:drk:
--- надополнето: Aug 27, 2011 11:30 PM ---
treba da go zavedes em so pogled em so govor na teloto:drk:
ова важи за машки или за женски. кој треба да заведува со телото? И како?

B

BrunoFresh

Гостин
Одговорила за тоа од прва страна скроз, а незнае дека се најдуваме на 888 страна :/

P

PewDiePie

Гостин
Они секс без ерекција имале вие се чудите зошто уште прашува дали е трудна или не. :icon_lol:

Сите што немате отидено 2+ дена по голема.....трудни сте.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
E, каков е тој секс без ерекција, жити мајка? (n)

Член од
27 март 2011
Мислења
361
Поени од реакции
161
druragka mi ima problem,so deckoto se znaat od osnovno i posle 4 godini se fatile.i decko kako decko,i pobaral,no taa ne bila podgotvena i taa go otkaci.i sega neznae sto da pravi toj,se kae sto go rekol toa,saka taa da mu se vrati a taa e vo nedoumnica.sto mislite,sto treba da se pravi,dali toj ili taa da go pocne prviot cekor?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
druragka mi ima problem,so deckoto se znaat od osnovno i posle 4 godini se fatile.i decko kako decko,i pobaral,no taa ne bila podgotvena i taa go otkaci.i sega neznae sto da pravi toj,se kae sto go rekol toa,saka taa da mu se vrati a taa e vo nedoumnica.sto mislite,sto treba da se pravi,dali toj ili taa da go pocne prviot cekor?
По муабетов преговорите околу евентуално смирување одат преку посредници. нека си седнат на кафенце или некое друго интимно место и нека си напраат тет-а-тет муабет. Нема потреба од играње расипан телефон.
И што е битно кој треба да го направи првиот чекор?

B

BrunoFresh

Гостин
Го поддржувам "говорот" на Pravnice, а и што е битно кој прв ќе го направи чекорот. Башка тоа, што има врска ако и побарал? И ако и побарал значи готово крај на врска таа треба да му раскини, а тој да пајѓа во депресии оти така тој постапил. Абе нека не бидат и двајцата деца кажи им, ако сакаат да бидат заедно, ако не нека си играат расипан телефон како што рече Pravnice

С

Сатори

Гостин
Само момент.
Јас не се сложувам со горенаведените мислења за комуникација и бла бла, заедно биле знаат како да се разберат меѓусебе ако е потребно.
Прашање е дали воопшто треба да разговараат.Ако причините поради кои што она одлучила да не биде со него се сеуште причини, нема потреба од продолженија на истиот филм, го гледала веќе еднаш, ако има некој друг крај, супер, ако нема, трошење на време.

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
Неподготвена my ass.
Не знаел да бара тој.
Да ја фати у ќош и да затрие кај шо треба и ко шо треба, да вииш као се стануе подготвен пред да речеш крекер.
pak vie mazite.......kako se da e do "trienjeto"....nikogash nema da gi razberete zenite vo toj pogled...

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Го поддржувам "говорот" на Pravnice, а и што е битно кој прв ќе го направи чекорот. Башка тоа, што има врска ако и побарал? И ако и побарал значи готово крај на врска таа треба да му раскини, а тој да пајѓа во депресии оти така тој постапил. Абе нека не бидат и двајцата деца кажи им, ако сакаат да бидат заедно, ако не нека си играат расипан телефон како што рече Pravnice
зависи што се десило после нејзиниот одговор... ако он се испонашал ко кретен ваљда и правилно постапила шо го шутнала.. али ако го прифатил тоа најнормално тогаш мислам дека и било грешка шо го откачила и треба она прва да пристапи сега и да се смират. Али ако на типот му било важно да си го направи ќеифот.. у смисол битно мене да ми е убаво па она не мора да сака.. тогаш треба да е овца да му се врати..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
зависи што се десило после нејзиниот одговор... ако он се испонашал ко кретен ваљда и правилно постапила шо го шутнала.. али ако го прифатил тоа најнормално тогаш мислам дека и било грешка шо го откачила и треба она прва да пристапи сега и да се смират. Али ако на типот му било важно да си го направи ќеифот.. у смисол битно мене да ми е убаво па она не мора да сака.. тогаш треба да е овца да му се врати..
Кажи ми кој прави работи шо не му се по ќеф? Ти прајш нешто шо не ти е по ќеф? На сите ни е најважно да си го напрајме ќефот... Негледам тука апсолутно ништо погрешно.

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
Кажи ми кој прави работи шо не му се по ќеф? Ти прајш нешто шо не ти е по ќеф? На сите ни е најважно да си го напрајме ќефот... Негледам тука апсолутно ништо погрешно.
ima teranje keif i pridavanje znacenje samo na nashite potrebi
i
ima pocituvanje i kompromis

Kajgana Shop

На врв Bottom