Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

H

-HRO

Гостин
Честито нека ни е победата! Сите беа во одлично издание!!!
Огромна и многу значајна победа!!! 20тата титула не ни бега со сигурност!!!
GGMUFC!!!

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Kолку само време ќе ни биде потребно да си ги средиме импресиите од утакмицава.....what else - GGMU!!!

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
Погодете кој следен доаѓа на Олд Трафорд :D
A бе види , сино бели момчина ама ај нив само 5-6 пошто нема смисла само што почна сезона че ни се разочараат и нив че треба да ги мешаме со виган/кпр/фулам и така слични... не е интересно така како глазгов и селтик да се во лигава, сите други се борат да не отпаднат :D

A

apidrone

Гостин
A бе види , сино бели момчина ама ај нив само 5-6 пошто нема смисла само што почна сезона че ни се разочараат и нив че треба да ги мешаме со виган/кпр/фулам и така слични... не е интересно така како глазгов и селтик да се во лигава, сите други се борат да не отпаднат :D
Абе од Лондон почнаа нередите, мора тоа у Манчестер да се донесе и да им се даде по една васпитна :D
--- надополнето: Aug 28, 2011 5:25 PM ---
Зарем битно е кој доаѓа кога ги имаме овие играчи?
Најбитно на целиот свет е! :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито, како што реков, го здробивте арсенал ..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е да бе, Харт коа го прими меѓу нозе од Класнич не се бранеше, сеа Де Геа морал да го одбрани тоа... не разбирам.
Само на Де Геа не се бранат, на другите се бранат :) Ама јебига, не верувале во минатото и дека од Јанг ќе стане фудбалер па сега не знам кој гол му е поубав, мислам имаше и асистенција, не знам веќе, не знам ни кој даде гол, тоа од Велбек го заборавив како изгледа :icon_lol:

И за сета иронија, нашиот тим помлад од нивниот :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.952
Поени од реакции
41.193
Абе од Лондон почнаа нередите, мора тоа у Манчестер да се донесе и да им се даде по една васпитна :D
--- надополнето: Aug 28, 2011 5:25 PM ---

Најбитно на целиот свет е! :D
Сакав да кажам, кој и да дојде ќе го исплесаат најубаво на цел свет. :)
--- надополнето: Aug 28, 2011 5:36 PM ---
Само на Де Геа не се бранат, на другите се бранат :) Ама јебига, не верувале во минатото и дека од Јанг ќе стане фудбалер па сега не знам кој гол му е поубав, мислам имаше и асистенција, не знам веќе, не знам ни кој даде гол, тоа од Велбек го заборавив како изгледа :icon_lol:

И за сета иронија, нашиот тим помлад од нивниот :)
АсистенциИ, 4 и тоа...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Честито победа момци.. Не знам што да кажам стварно.. Перфектна игра од целиот тим!! Браво за сите! Горд сум на нашиот тим... GGMU <3

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Кој сака линк за даунлоад пп, сеа за сеа само прво за 20-30 минути и второ полувреме.

П

Пепси_

Гостин
:pos: Мјауууууууу какви голови....ми го разубавеа денот ма како денот бе животот вакво нешто не се гледа често !!

мака ми е шо чичарито не дади гол бе како да испаднал од форма :eek:

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
Goals scored
Park
Nani
Young (2)
Rooney (3)
Welbeck

Penalties saved
de Gea

Yellow cards
Evans J
Young

Assists
Evra
Anderson
Giggs
Young (3)
Rooney

Saves
de Gea (5)
тоа е статистиката, јанг две асистенции од слободните на руни и уште една плус на некој од голојте, јбг многу беа не знам на кој точно :D

Kajgana Shop

На врв Bottom