Фан Клуб: Јувентус

Член од
8 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
20
Со удинезе е првата мислам.
требаше да биде ама зошто нема да се игра значи првата ке биде со парма односно ке почнат од второ коло, а првото накнадно ке одлучат кога ке се игра

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828

Дојде овој во Јуве готово...

Доколку не си одат Пепе и Бонучи уште еден стопер ке треба да се донесе и да завршиме со трансвер пазарот.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
... Красич надвор од теренот 10 дена, што значи се враќа за мечот против Парма.

И да, новата сезона ја започнуваме на новиот стадион!

Реално, имаме шанса за ЛШ, само да не почнат повредите :/

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Паскато сериозно му ја скршил кичмата на овај.

Flamini out for five months http://football-italia.net/aug26w.html

знам дека е постирано едно 100тина пати деновиве ама вреди да се види уште еднаш :D

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Агентот на Бонучи потврди дека се во преговори со Зенит,и дека многу брзо може да се постигне договор за трансфер на Бонучи во Русија линк

Јаго Фалке на позајмица во Тотенхем линк

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
И Алмирон потпиша за Катанија. Ваљда конечно ќе се ослободиме од шутот. Next: Амаури,Гросо, Јакинта....

С

сашенко

Гостин
Амаури, Јакинта и Гросо ме плашат.Уште малце остана време а треба и уште неколку играчи да доведеме.Дали да ги продаваш овие или да трчаш играчи да донасаш.Кој сака вакво ѓубре како овие

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Амаури, Јакинта и Гросо ме плашат.Уште малце остана време а треба и уште неколку играчи да доведеме.Дали да ги продаваш овие или да трчаш играчи да донасаш.Кој сака вакво ѓубре како овие
Aко Гросо не биде продаден, тогаш најверојатно ќе му биде раскинат договорот со Јувентус. Марота пробува Амаури и Јакинта да ги вметни во преговорите за играчите кои ќе потпишат за Јуве,или да ги продаде, а ако не успее тогаш најверојатно ќе бидат позајмени.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Се размислува за замена на Бонучи и Алвес ако ова се случе ке бидам задоволен ,алвес беше купе 22 ми8лиони евра сега вреде околку19 а бонучи 12 занчи ке треба да доплатиме некој милион .
--- надополнето: Aug 27, 2011 1:18 PM ---
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/4105.html
нешто пари плус Алекс хахаах .
Красич со 1 но годишен договор беше донесен за 15 милиона евра пто значи дека ке вредел и тоагаш многу повеке .
По една добра сезона во Јувентус и со повекегодишен договор сигурно време 25 милиона евра додека Алкес вреде 8-10 милиона евра .
Не смее да се продаде Красич бидејки играчи како џанети и аргентинецот се само тест како ринаудо ,мота пепе

Kajgana Shop

На врв Bottom