Фан Клуб: Интер

Ја у еден наврат пред скоро 2 недели реков дека до 31ви ќе завршиме у wtf стање кое или ќе биде проследено со позитивна реакција од наша страна или со негативна, тоа wtf стање почна со заминувањето на Ето во клуб од Махаакфјкефаља, нешто што ретко кој го очекуваше без разлика дали станува збор за фан на Интер или не...
26ти е, имаат уште неколку дена за да се поправи впечатокот.
--- надополнето: Aug 25, 2011 11:24 PM ---
Прашање е што ќе направат за овие 5 дена што ги имаат на располагање...имаа цело лето, за 5 дена не верувам дека ќе не изненадат со некој си играч кој што вреди за да игра во Интер..
Абе лани Робињо и Ибра дојдоа токму на крајот од трансфер летото, Робињо го средија неколку саати пред да заврши преодниот рок. Доволни се и саат време денес за да се реализира еден трансфер, така оди зборот, ама сега за сега не гледам некоја конкретна најава за носење на некои шампиони, Форлан не го сметам за таков фудбалер, Зарате исто иако ја лично сакам многу да дојде, ама уз Тевез или Лавеци а не со Форлан и Паласио да се пуваат сите заедно што конечно заиграле за голема екипа ( Форлан пак, после Јунајтед ).

Ова mercato може да биде flop невиден . Ама реков до 31 не зборам , ќе чекам . Уствари што ќе чекам може задутре ќе ги донесат Паласио и Форлан , па ќе почнам да пцујам уште од тогаш

26-ти е, Бранка ќе треба да се клонира 10 пати за да ги заврши сите работи. Еден куп фудбалери имаме за такво не ги бива и никој ги нејќе, тие се зафатиле Пандев да го шиткаат за Паласио да дојде... јас одамна пишав дека имам впечаток дека не знаат што прават, одат ден за ден, разгледуваат секакви опции па што биде... Ако мислат да го договорат Лавеци тогаш ОК, во моментов мене ми се чини дека сезоната за нас ќе заврши на 31-ви.

Џони сега ти кажи нешто.

znaci cenata e medju 4 i 5 milioni :) za forlan, toa se vika krazba. ovaa e negoviot posleden natprevar, pred nekolku nedeli. toj tuka: izveduva slobodni udari, korneri(i toa majstorski!), proigruva soiigraci vo prostor, krade topki, dava gol so leva i desna noga, istrcuva vo nekolku pobrzo od protivnickite igraci(pobrz e vo nekolku navrati) i trca bez prestan. koj moze da dobie vpecatok deka se raboti za istrosen 'starec' navistina ne mi e jasno. barem uste 2 sezoni ke igra na dobro nivo, za tie pari ni e podarok. spanski mediumi pisuvaat i se prasuvaat kako moze da odi za taka preniska cena. mozebi ne e eto, no e sepak vo golema mera dostojna zamena. milan eden inzagi na 35 godini gi vodese do titula vo ligata na sampionite, a golemite 'strucnjaci' ovde mu sudat bez 1 izigrana minuta vo Inter...me interesira sto li ke pisuvaat ako milito bide zdrav cela sezona, i koga tandemot diego-diego postigne 40+ golovi vo sezonata

Значи спремајте се со лекови навреме уште од сега зошто после може касно да биде кога ќе слушнете за некој Паласио во Интер. :P
Ќе има стресови сезонава.

Ако има штрајк во Серија А, на Интер би му одговарал најмногу.:D
Таман тие што ќе ги „земиме“ на 31 август, ќе се воиграат со останатиот дел од тимот.:cool:

Ние т.е Морати/Бранка гледаат или некоја размена да направат, или на позајмица некој да шлепаат, не му се фрла парички за да земат некој класа играч, а добро му дојдоа парите од Ето (не дека се многу, ама пак се вредни..) .

26-ти е, Бранка ќе треба да се клонира 10 пати за да ги заврши сите работи. Еден куп фудбалери имаме за такво не ги бива и никој ги нејќе, тие се зафатиле Пандев да го шиткаат за Паласио да дојде... јас одамна пишав дека имам впечаток дека не знаат што прават, одат ден за ден, разгледуваат секакви опции па што биде... Ако мислат да го договорат Лавеци тогаш ОК, во моментов мене ми се чини дека сезоната за нас ќе заврши на 31-ви.

Џони сега ти кажи нешто.
Се у Милано се договара, нема што да патува Бранка, агентите на фудбалерите одат до Милано, така беше со Зарате, така беше со Тевез, така сега сега се среди и со Форлан работава.
Факсови максови, лесно е денес ова да го средат.

Али ај ко што вика Мартин, ќе почекаме до 31ви освен ако и Паласио не дојде деновиве па да укапираме дека ќе останат на нив и евентуално Зарате кој колку толку ќе ги улечи раните зашто сепак станува збор за солиден играч.

Паласио у секој случај, кога веќе го имаат Пандев, ќе биде неразбирлив потег освен ако платата на Пандев е причина за истово, плата која реално не ја заслужува, 3м евра по сезона, од Хамшик и Кавани е дупло повеќе платен.

znaci cenata e medju 4 i 5 milioni :) za forlan, toa se vika krazba. ovaa e negoviot posleden natprevar, pred nekolku nedeli. toj tuka: izveduva slobodni udari, korneri(i toa majstorski!), proigruva soiigraci vo prostor, krade topki, dava gol so leva i desna noga, istrcuva vo nekolku pobrzo od protivnickite igraci(pobrz e vo nekolku navrati) i trca bez prestan. koj moze da dobie vpecatok deka se raboti za istrosen 'starec' navistina ne mi e jasno. barem uste 2 sezoni ke igra na dobro nivo, za tie pari ni e podarok. spanski mediumi pisuvaat i se prasuvaat kako moze da odi za taka preniska cena. mozebi ne e eto, no e sepak vo golema mera dostojna zamena. milan eden inzagi na 35 godini gi vodese do titula vo ligata na sampionite, a golemite 'strucnjaci' ovde mu sudat bez 1 izigrana minuta vo Inter...me interesira sto li ke pisuvaat ako milito bide zdrav cela sezona, i koga tandemot diego-diego postigne 40+ golovi vo sezonata
Јас Форлан со две раце ќе го пречекам. Еден од моите омилени фудбалери е. Иако е многу јасно дека не може да го замени Ето. Човекот знае да одигра феноменални утакмици. Лани го пратев Атлетико пошто ги играв онлајн на голови. Форлан не даваше многу ама знае да биде и тоа како корисен.

Проблемот со Форлан е што знае да се изгуби на подолги периоди. Точно е дека финалето го одигра на ниво ама поголемиот дел од Копа Америка не беше ни сенка од Форлан на светското првенство. Се надевам дека до тоа нема да дојде. Гледам дека е мотивиран, слушнав дека не бил заинтересиран за ПСЖ за поголема плата, значи сака да се докаже во голем клуб по фијаското во Манчестер. Не ми е проблем што има 32, доволно е да одигра една добра година.

Нам повеќе ни е проблем кој ќе дојде покрај него. Со Лавеци можам да ја видам големата слика. Мислам дека тој е играчот кој ни фали.

А сеа читам на fcinter1908 дека и Зарате сме го барале на позајмица . Па добро бе мајкуму освен Алварез , побаравме ли ние некој друг да купиме или се бараме на позајмица и ко-сопственост

Се у Милано се договара, нема што да патува Бранка, агентите на фудбалерите одат до Милано, така беше со Зарате, така беше со Тевез, така сега сега се среди и со Форлан работава.
Факсови максови, лесно е денес ова да го средат.

Али ај ко што вика Мартин, ќе почекаме до 31ви освен ако и Паласио не дојде деновиве па да укапираме дека ќе останат на нив и евентуално Зарате кој колку толку ќе ги улечи раните зашто сепак станува збор за солиден играч.

Паласио у секој случај, кога веќе го имаат Пандев, ќе биде неразбирлив потег освен ако платата на Пандев е причина за истово, плата која реално не ја заслужува, 3м евра по сезона, од Хамшик и Кавани е дупло повеќе платен.
А бе знам јас во кој век живееме туку друг е проблемот. Кај нас секое заминување на некој е поврзано со доаѓање на некој. Комбинациите ни се тешки, едно е да го менуваш Пандев за Лавеци, а друго е на 31-ви да не знаеш дали Пандев ќе замине за Наполи за да го донесеш Паласио од Џенова или пак Зарате од Лацио, во меѓувреме Мунтари тера инает не сака да си оди, не се знае дали Милито ќе биде во план или не... (Форлан+Пацини+ Зарате/Паласио - Пандев + Кастињос...) Лани се случи да викнеме играч, човекот да се поздрави со соиграчите и ние да се премислиме (прилично одвратно).

ЈБГ, дочекавме дакликаме refresh на 31-ви навечер до 19h, за да видиме дали ќе го земеме Паласио...

Туку кажете до каде стигнавме со фан клубот. Уплатени ли се парите? Ќе оди ли некој и кој на првиот натпревар на Интер сезонава, како што се најавуваше?

Сериа А ќе стартува на време или нема?
зошто читам дека ќе стартувала од 10 септември.:confused:

Се сеќавате ли Кварезма како играше за Порто феномен партал правеше мислам фудбалер што со душа чекавме да дојде мислевме К.Роналдо ќе го надмине и што стана златна канта како се викаше наградата.

За Форлан нема никаква гаранција дека ќе успее во голем тим досега не успеал.Не доаѓа по долги успешни години поминати во тим како Јунајтед на пример.
Се надевам дека ќе ме демантира.
Но прва замена за Ето да е многу лошо.
Ако дојде Зарате во него имам поголема надеж но и тој како што кажа Сан не е прва опција за замена за Ето.

Туку кажете до каде стигнавме со фан клубот. Уплатени ли се парите? Ќе оди ли некој и кој на првиот натпревар на Интер сезонава, како што се најавуваше?
Првиот не, вториот да, со Рома мислам дека е, сакале нејќеле мора да се оди. :)

Се сеќавате ли Кварезма како играше за Порто феномен партал правеше мислам фудбалер што со душа чекавме да дојде мислевме К.Роналдо ќе го надмине и што стана златна канта како се викаше наградата.

За Форлан нема никаква гаранција дека ќе успее во голем тим досега не успеал.Не доаѓа по долги успешни години поминати во тим како Јунајтед на пример.
Се надевам дека ќе ме демантира.
Но прва замена за Ето да е многу лошо.
Ако дојде Зарате во него имам поголема надеж но и тој како што кажа Сан не е прва опција за замена за Ето.
Не прај споредби помеѓу Кварезма и Форлан, не држи вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom