Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Meне не да ми мириса туку ми смрди ...иначе новите шепкулации тврдат дека Конте ке го стави Красич на клупа
Redno e posle losite igri da vidi deka mozeme i bez nego i deka ako ne pocne da se podobruva ke go jade NEMIEN!!

P.S. Ova e za negovo dobro ne deka jas go mrzam :) Samo treba da ja podobri igrata i dosta so ona beznadezno probuvanje da go pretrca nadesno ccc :/

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Многу повеќе се радувам на трансферот на Естигарибиа ... навистина ме изненади со неговите игри на Копа Америка го мрдна Дани Алвеш скрос ако игра така супер засилување имаме ... имам верба во овој играч па ќе видиме дали ќе ја оправда ...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Каморанези дојде во тим кои стои на здрави нозе и е полн со шампиони. Трансферот на Џакерини е повеке трансфер во немоќ отколку трансфер кој е плански изведен и кој ке го подигне квалитетот на играта.
Токму поради таквото размислување Секо не доведе до овај степен. Не пушти рака да купи квалитетни работници за секоја позиција туку земаше се шо сјае, и ги остај клучните позиции во тимот празни. Плати миилиииооони за Амаури а дуваше промаја од бекојте, на средина немаше креација игра ниту салам одбрана. Луѓе како Ночерино (кој е нешто како Гатузо) беше дебело потценет во трансферот за Амаури, Маркиони беше исфрлен и останавме без десно крило (проценка за него, бадијала), Занети беше исфрлен во момент кога тој беше единствен „креативец“ на средината. и сл...
Ако сакаш да изградиш тим ти требаат работници за сите позиции. Некои од тие ќе пораснат ќе станат идни Каморанезовци, Замбротовци, Конте, Дешамп и сл. Работници, лидери во тимот ама далеку од нафурани звезди (Ронално и сл.).
Мислењето дека Џакерини се носи во немоќ е безвезно. Ако Бастош, Пероти, Варгас, Елиа можат да се донесат за 15 мил, мислам тоа не е проблем за Јувентус, идејата е дека Конте и Марота гледаат потенцијал и гледаат ентузијазам кај овие двајца. Некој ќе запали, некој можи не ама на крај многуверојатно е дека ќе бидиме во ќар.
--- надополнето: Aug 25, 2011 6:16 PM ---
Official: Aquilani joins Milan
http://football-italia.net/aug25z.html

Наградно прашање: Кај ќе оди сега Монтоливо?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Токму поради таквото размислување Секо не доведе до овај степен. Не пушти рака да купи квалитетни работници за секоја позиција туку земаше се шо сјае, и ги остај клучните позиции во тимот празни. Плати миилиииооони за Амаури а дуваше промаја од бекојте, на средина немаше креација игра ниту салам одбрана. Луѓе како Ночерино (кој е нешто како Гатузо) беше дебело потценет во трансферот за Амаури, Маркиони беше исфрлен и останавме без десно крило (проценка за него, бадијала), Занети беше исфрлен во момент кога тој беше единствен „креативец“ на средината. и сл...
Ако сакаш да изградиш тим ти требаат работници за сите позиции. Некои од тие ќе пораснат ќе станат идни Каморанезовци, Замбротовци, Конте, Дешамп и сл. Работници, лидери во тимот ама далеку од нафурани звезди (Ронално и сл.).
Мислењето дека Џакерини се носи во немоќ е безвезно. Ако Бастош, Пероти, Варгас, Елиа можат да се донесат за 15 мил, мислам тоа не е проблем за Јувентус, идејата е дека Конте и Марота гледаат потенцијал и гледаат ентузијазам кај овие двајца. Некој ќе запали, некој можи не ама на крај многуверојатно е дека ќе бидиме во ќар.
--- надополнето: Aug 25, 2011 6:16 PM ---
Official: Aquilani joins Milan
http://football-italia.net/aug25z.html

Наградно прашање: Кај ќе оди сега Монтоливо?
МИЛАН ! СЕ ЗНАЕ ТОА УШТЕ ПРЕД ДА ТРЕПНИШ

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ufficiale
Ако добро ми преведоа,3 милиони е позајмица со можност + 5 милиони за откуп на договорот целосно по завршување на договорот за позајмица ,кој е важечки до 15 јуни

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ufficiale
Ако добро ми преведоа,3 милиони е позајмица со можност + 5 милиони за откуп на договорот целосно по завршување на договорот за позајмица ,кој е важечки до 15 јуни
да

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Како што разбрав јас позајмицата е 400 илјади + бонуси.А целосниот откуп на договорот на крајот од сезоната е 5 милиони.

Што фаца е овој бе :pos:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ufficiale
Не е 3 милиони позајмицата. Еве ги деталите околу трансфеорт:

Loan will cost 300 000.

Option to buy for €5 mill.

Player will earn 500 000.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
450.000 поточно + бонуси е заработката.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Џакерини , Красич и Вучинич ручат, Киелини се зеза а Парагваецот пристигна денес официјално

Новинарите велат дека Џакерини е замена за пепе кој ке оди во Зенит а додека Бонучи ке биде заменет со Бруно Алвеш

A

apidrone

Гостин
На денешен ден пред точно 10 години дебитирале Буфон и Недвед против Венеција. Јувентус победил со 4:0, два гола дал Дел Пиеро и два Трезеге. Головите само на Алекс ги најдов... :)
--- надополнето: Aug 26, 2011 7:26 AM ---
Го заборавив ова :D

G

grande-juve

Гостин
Нема фудбал викендов, изгледа ќе почнеме на новиот стадион

Kajgana Shop

На врв Bottom