UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
M

MrzaRules

Гостин
Не заебавај Марсеј,Олимпијакос и Дортмунд ... :)
Од Олимпијакос имате сигурни 6 бода,од Марсеј и Дортмунд имате минимум 6 бода и ете ти ги 12 бода доволни за 1/8 финале.
Е сега ако мислите дека неможете против Дортмунд и Марсеј тогаѓ стварно незнам што барате во ЛШ.
не ги потценувај толку Дортмунд...моментално според формата и игрите за Арсенал се класа...

A

apidrone

Гостин
Некој да не очекуваше Чави или Роналдо да ја освои наградата? :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Платини е ко Берлускони со жениве.

hint: водителкава + таа у бело што дојде да ја донесе наградата... :rolleyes:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Милан и барса сигурни во 1/8 за интер,манчестер стварно е големо изнендување што им се паднаа мувла екипиo_O,група Г не ја ни гледам Челзи и Реал нема така лесно да поминат ама ќе поминат(ваљда)и група А кај што Наполи и Сити одат понатаму,на Виљареал доста им е и Лига Европа. :)
Нити Ајакс нити Лион немаат сила за да му парираат на Реал. Динамо можеби :icon_lol:

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Среќа Милан што се падна со UEFAlona у група

Group H (Unicef Group)

Barcelona

AC Milan

BATE

Plzen

G

_Ghost_

Гостин
Јас па не знам што воопшто се замарате со оваа гррупна фаза кога се знае кој ќе поминат понатаму во осминафиналето...после февруари е она атрактивното во ЛШ и каде фановите помеѓу себе се рчкаат:D
Кој ќе помине од А?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Манчестер како по обичај боза група, Челзи ќе има нервирање, Баерн со Сити, Виљареал и Наполи група на смрта, Барса со Милан ќе биде јако, Порто најдосадна група, Арсенал исто како по обичај боза група, Реал им фалаше уште Милан да им се паднеше у група, па иста група како и лани со Милан и Ајакс ... Интер у лесна група такоџе.

ПС. Идеме у Загреб да се испоштуеме со Жозета. :vozbud:

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Валенсија и Челзи идат даље од Е за другите шо сака нека биде....:cool:

N

Nicky Santoro

Гостин
Не заебавај Марсеј,Олимпијакос и Дортмунд ... :)
Од Олимпијакос имате сигурни 6 бода,од Марсеј и Дортмунд имате минимум 6 бода и ете ти ги 12 бода доволни за 1/8 финале.
Е сега ако мислите дека неможете против Дортмунд и Марсеј тогаѓ стварно незнам што барате во ЛШ.
а милан нема сигурни бодови со бате и плзен? :tapp: вашата група е полесна , сигурни сте и вие и барса ,другиве две екипи се гној

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Нели имаше и за најдобар тим од минатата сезона бе ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
малку шала на сметка на каталонците и CR...

Messi gets the silverware, Ronaldo gets Melanie (the presenter), and Xavi.... Xavi gets Plattini. Everyone is a winner at the Champions League draw!

:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom