Па ако иде со неа 7-8 или повеке години нема да се мешам кај што не ми е место.. ама ако идат неколку недели, 2 месеци и слично тогаш нема да се откажам... нема да сакам да го одвлечкам у кревет или да го смувам додека знам дека е у врска со неа... ке бидам стрплива и ке чекам.. ама нема да изгубам контакт со него... ке се дружам со него...па ако видам дека не оди дека има сериозни намери со девојката тогаш ке се откажам.... не би сакала да ја урнам срќата на некого... ама ако знамд ека тој некој ке биде посреќен со мене отколку со неа тогаш би се жртвувала и за мојата и за неговата среќа.... па добро де еднаш живеам и имам право само еднаш да ја испуштам шансата која ми е дадена а јас не сакам да го направам тоа.. сакам до крај да се борам за она што вистински го сакам и уште ако знам дека ке вреи мојата борба тогаш нема сила која би ме спречила....
Извини девојче само да те прашам, колку години имаш?
Само во 7-8 годишни врски не се мешаш? А што ако идат година, две или три?
1. Ако не сакаш да ја урнеш среќата на некого тогаш не го пикај носот кајшто не ти е местото... KARMA IS A BITCH
2.Ај ќе те молам објасни ми како тоа ти ќе знаеш дека тој некој ќе биде посреќен со тебе отколку со неа? Хипотеза- претпоставка која само ти си ја имаш зацртано во главата дека е така, а не мора да значи.
Нејсе, мене нешто друго ме интересира...
Зашто тој некој се фатил со неа и продолжува да иде со неа ако мисли дека со некоја друга ќе му биде поубаво, на пример со тебе? И зашто тој некој од одма не се фатил со тебе туку се фатил со неа?
Небитно, од твоите зборови претпоставувам дека си сеуште средно и не е важно дали тој некој ќе се жени или не, сепак не е убаво чувството да бидеш изневерен и оставен, а уште помалку е убаво мешањето во врска. Побогу, па има милион слободни, убави и паметни дечки, зашто да не бидеш со нив... ќе цитирам:
"I would never disrespect any man, woman, chick or child out there. We're all the same. What goes around comes around, and karma kicks us all in the butt in the end of the day. "