- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.778
- Поени од реакции
- 85.817
...енд дис тајм ис прсонал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...енд дис тајм ис прсонал.
А ти мислиш дека со вакви смешни фотки ќе постигнеш да направип будала од некого?
Си заукружувал глупости некој што не се ни гледаат.
Pssss a koj saka da prai budala od nekogo? Ne si mi jasen stvarno :\
Fotkite ne se prikaceni za nekoj da veruva ili da ubeduvam nekoj so niv...
Ali ipak kako sakas svati si nezz so ti e filmo :\
Како да ти објаснам, тоа ти што го имаш сликано или чии и да се сликите се слични на оваа :
![]()
Само што замисли круг црвен некаде на оваа црна слика и ќе сфатиш што ти значат сликите, бидејќи апсолутно ништо не се гледа.
E ako de!!!
Тој :
I sto sakas da kaes so ova?
Koe tvrdenje go pobivas? Sto dokazuvas?Koja ti e celta na muabetot...objasni ubavo.
Тој :Ги виде ли духовите мојата слика?
Јас :Mislam deka prvo treba da odgovorish na prashanjata pa posle da prashas.
Тој :Јас убоо те прашав пошто очигледно Ти невиде дух кај мојата слика исто како и јас што невидов дух кај твојата слика.
После ова неможев се откажав да го цитирам повеќе и да му одговарам на коментаритеdOBRO i ? Hmmm aj zaokruzi i ti pa mos ke vidu
ми се нема десено ова, порано ставав малце гел ама жолт
Темата му ја затворија лошите, и го снема.
Темата му ја затворија лошите, и го снема.![]()
еве конецно и ја на кирилица да писам со идивиди преведов ми каза еден цоек и да не се буните!
сега цим муринјо це дојде у реал це ви казам каква тактика це напрае. муринјо це сака да играме одбрана у дефанзива. це бидат сите назад само це биде хииуагин напред сам, а бензема и роналдо це се пробиа цик цак по страните. нема потреба од нови играци само маикон за десен бег, а рамос це биде полево малце. исто мозе Есен да се земе од Цхелсеа посто ласана це умира изгледа. еве како це изгледа тактиката само забраев кака да го стаам тој це биде громот, а роналдо це бида звездата у тимот. (инаце го праев со новиот паинт многу е јак!)
![]()
За мене овој е легенда. Не пишуваше постови, но, важно им ги испоспамира профилите на сите модератори/супермодератори/админи со иста порака и овие сите му вратија со стил
http://forum.kajgana.com/member.php...ab=visitor_messaging&page=1#visitor_messaging
Читајте ги двете страни со коментари![]()
Да бе јас најфина сум испаднала![]()
Ти најфина а Хси најстручен, дури и постапката ја објаснил
--- надополнето: Aug 24, 2011 6:55 PM ---
Ласана уцте не се умира изглеа
Џиш ми е многу јак,цитат:
А до тогаш, не ме спамирај на профил да го ебам, спијам во 1 наутро и ич неам намера да се занимавам со тоа кој што ти рекол или напишал.
Џиш ми е многу јак,цитат:
А до тогаш, не ме спамирај на профил да го ебам, спијам во 1 наутро и ич неам намера да се занимавам со тоа кој што ти рекол или напишал.
Колегa ни беше НебоЕј, а што се случи со Agora и Nebo666, добри дијалози паѓаа?