Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Илија Пецов оној со 25те јузери :pos: и со неговата препознатлива комуникација преку пп :pos: Си ги чувам пп од него. Еееееех кога ме разубедуваше дека сите го мразат и затоа му ги затвараат темите... тоа беа времиња :pos: :pos: :pos:

36 беа поточно :pos2:

За мене овој е легенда. Не пишуваше постови, но, важно им ги испоспамира профилите на сите модератори/супермодератори/админи со иста порака и овие сите му вратија со стил :pos:

http://forum.kajgana.com/member.php...ab=visitor_messaging&page=1#visitor_messaging

Читајте ги двете страни со коментари :pos:

За мене овој е легенда. Не пишуваше постови, но, важно им ги испоспамира профилите на сите модератори/супермодератори/админи со иста порака и овие сите му вратија со стил :pos:

http://forum.kajgana.com/member.php...ab=visitor_messaging&page=1#visitor_messaging

Аааааа се пресмеав :pos: :pos: :pos: Момци Македонци супер сте :smir:

Dzish - 05-11-09
Почни да слушаш Вајт Снејк и пушти коса која ќе ја миеш еднаш до двапати месечно. Тогаш ќе знаеш како му е на Гарфилд и зошто ти го праи тоа.

А до тогаш, не ме спамирај на профил да го ебам, спијам во 1 наутро и ич неам намера да се занимавам со тоа кој што ти рекол или напишал. Ако имаш факти слободно постави ги па тука ти се форумџиите кои имаат разбирање да ти кажат дали си во право или не.

Како и да е, јас сум модератор на Автомобилизам и мотоциклизам, и во времето на Христо Узунов најнапредна машина беше парната. Ако имаш некоја недоумица слободно контактирај ме ќе ти објаснам како функционира.

За историја не ме бива. Се надевам дека не ме разбра што сакам да ти кажам.

HsIlOmEdUs - 05-11-09
Пошо нели сум модератор за програмирање и програмски јазици, од моја гледна точка објаснение:
- твојот пост стои во некоја торка во табелата posts во базата која се наоѓа на истиот сервер каде што стои и се извршува веб апликацијата forum.kajgana.com.
- bit колоната deleted кај гореспомената торка е поставена на true.
- при рендерирањето на страната, има еден услов кој вели:
if (!post.deleted) {
//render post
}
што значи дека избришаниот пост нема да биде прикажан.
- вредноста на deleted во соодветната торка може да биде променета само со директен упад во база или од администратоски/модераторски пристап на страната во која ЈАС НЕ СУМ МОДЕРАТОР.

Се надевам дека сум јасен.

Благодарам.

Леле ова е НАЈЕПИК!!! :vozbud:

HsIlOmEdUs - 05-11-09

Пошо нели сум модератор за програмирање и програмски јазици, од моја гледна точка објаснение:
- твојот пост стои во некоја торка во табелата posts во базата која се наоѓа на истиот сервер каде што стои и се извршува веб апликацијата forum.kajgana.com.
- bit колоната deleted кај гореспомената торка е поставена на true.
- при рендерирањето на страната, има еден услов кој вели:
if (!post.deleted) {
//render post
}
што значи дека избришаниот пост нема да биде прикажан.
- вредноста на deleted во соодветната торка може да биде променета само со директен упад во база или од администратоски/модераторски пристап на страната во која ЈАС НЕ СУМ МОДЕРАТОР.

Се надевам дека сум јасен.

Благодарам.

Мислам дека помина доволно време, време без него, време кое беше доволно за негова инаугурација - господин reactive89 а попознат кај женската публика како dudlactive89.

Неговите способности беа идеализирани од другите, неговите постапки беа вознимерувачко романтични, неговите емотивни испади беа обожавани...Легенда која постои, иако без него на форумов - сеуште живее во нашите форумски срца. <3

Врати се и покажи ни го вистинскиот пат!

Гледам одамна нема никој пишано на темава ,а не знаев каде да прашам каде е легендата Sirian Spirit ги читав неговите мислења и сите се кинења негови и оригинални на некој начин си имал и свој стил човекот од 250 мислења има 2 точки и 2 големи букви пишано , а за кирилица да не праеме муабет тоа е шпанско село за него :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom