Во денари ќе ти стигаат.Дечки да ве питам нешто со дебитна картичка кога ќе направам на алерт пај верификација ќе можам ли на таа картичка да ми пристигнуваат долари или ќе ми пристигнат во мкд денари ....
1.5 € зимаат за верификација на картичката и ти ги додаваат на PayPal сметката.Значи стигаат оти тиа во банката ми кажа дека немало да стигаат ни во долари ни во денари демек а тука имаше некои што им беше верификуван преку дебитна и затоа да си питам како престигаат . А колку зимаат за верификацијата од прилика да не знаете 200 денари ми имаат кажувано дека требело да имаш на картичката ?
Дека не е дозволено прикачување на фајлови за кои немаш автроски права!Што сакаш со ова да кажеш дај изјасни се.
Скоро се што аплоадирам е со авторски права. Тие бришат по некој фајл од нивДека не е дозволено прикачување на фајлови за кои немаш автроски права!
Сакаш да кажеш дека прикачуваш само легални ствари?Скоро се што аплоадирам е со авторски права. Тие бришат по некој фајл од нив
Грешка сакам да кажам се е пиратско.Сакаш да кажеш дека прикачуваш само легални ствари?
Само со warez можеш да направиш некоја пара така поголема...Дајте бе некој тут за заработка на интернет ама и нешто како пејпал за да ги префрлам парите што ќе ги заработам. И најважно да е легално и да не е лажно и да не е со аплоадирање варез. Прво не планирам да фрлам нет за глупости и најважното - варезот не е легален а јас барам нешто легално. Па?
Freelancer сајтови (треба да си про) Би те замоли ако се регистрираш да одиш преку мојот реферал ти ништо не губиш само јас добивам некој процент од таксата http://bit.ly/rfQD11Дајте бе некој тут за заработка на интернет ама и нешто како пејпал за да ги префрлам парите што ќе ги заработам. И најважно да е легално и да не е лажно и да не е со аплоадирање варез. Прво не планирам да фрлам нет за глупости и најважното - варезот не е легален а јас барам нешто легално. Па?
Другар, линков ниту ти работи нит бога молиНОВО НАЈНОВО!!!!!
Инвестирајте во ова, загарантирана добивка за 7 дена 20%, за 14 дена 45% ПРОФИТ! 100% Проверено. Кој сака сериозно да заработува со почетен капитал од стотина долари слободно нека ми пиши ПП.
моја грешка беше извинетеДругар, линков ниту ти работи нит бога моли
А кој ќе гарантира дека нема да се загубат тие 100 долари?