ВИП ги остави корисниците без мрежа!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ВИП ги остави корисниците без мрежа!

Веќе е добро познато дека мобилниот оператор ВИП постојано има проблеми со мрежата, која, како за чудо, знае магично да ја снема кога најмногу ви треба, но ова веќе ги помина сите граници.
На денешен ден, 24.08.2011 (среда), уште од 2 часот по полноќ, мрежата на ВИП целосно падна! Според она што можеме да го видиме и прочитаме по социјалните мрежи, а богами и да го искусиме и самите, мрежа нема речиси еден час!
До кога ли ќе трае хаосот што го предизвика ВИП и како ли ќе се оправдаат за овој неверојатен пропуст не знаеме, но она што со сигурност го знаеме е дека после ова ВИП ќе загубат многу корисници. Кои се вашите искуства?

извор

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Јас мислев само мене ми се случува ова... Виповци да си јадете гзот е така!!!

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Штознам јас немам број на ВИП меѓутоа се случува,јебига сеуште поставуваат нова мрежа сопствена па можеби си се префрлаат на нивна.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Мириса на анти-ВИП реклама, јас сум на ВИП и цел ден па и во наведениве часови имам мрежа, тоа ме прави мене посебен или fail.mk само сакаат да направат будали од себе.

М

Мартин`

Гостин
Веќе 2-3 саати мрежата на VIP на сите 4 мобилни дома не работи така да ..

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Unable to connect....

Ова сега ми се појави а покажува дека има мрежа....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Мириса на анти-ВИП реклама, јас сум на ВИП и цел ден па и во наведениве часови имам мрежа, тоа ме прави мене посебен или fail.mk само сакаат да направат будали од себе.
Ти лажеш.
Не сум на Вип, али до пред саат време бев со 2-3 личности што имаа броеви на вип и сите немаа мрежа.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Матер им ебам и мене истото :mad: неим е првпат

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Ти лажеш.
Не сум на Вип, али до пред саат време бев со 2-3 личности што имаа броеви на вип и сите немаа мрежа.
Ај така нека биде, немам намера да се расправам. Само кажав како е кај мене случајот, ако имаат другите ВИП-овци проблем онда жалам.

Edit: Пред 30 секунди и мене ме ебе мрежата, ипак не сум бил спешл :(

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ако „пробемот“ е подобрување на мрежата односно се селат на нивна соопствена мрежа онда оправдано. ако им се некои таму кварови онда нека си ги средат побрзо
инаку на прво читање на информацијава си викам странава е фејл така да може да е некоја измислена вест ама кога видов фејс и лично прашав другар онда се уверив дека сепак има нешто. еве и вие го докажувате тоа

П.С стварно се фејл странава. забележа некој како е изработена квалитетно сликава у ПЕИНТ?

T

Tetro

Гостин
Јас пак... Чудно ми падна дека никој не ме бара веќе два часа. :pos:
Фала, бацки. Сwцки сте. Site ve sakam, chao.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Само што пробав да му ѕвонам на еден другар што е на VIP и погодете дали успеав? Исто проба и он да ми ѕвони. Fail! Т-mobile <3

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ако решаваат некој проблем со мражата пример да ја подобрат, паметно е што тоа го прават во оваа доба.

Ако не е така тогаш се идиоти.

T

Tetro

Гостин
Ако решаваат некој проблем со мражата пример да ја подобрат, паметно е што тоа го прават во оваа доба.

Ако не е така тогаш се идиоти.
Ако решаваа (и цела мрежа е падната), треба да се прави со претходна најава. Во спротивно, отиде бизнисот у неповрат.

Kajgana Shop

На врв Bottom