Porano bese do pocetok na godina ama kolega eden smeni smer i posle dve nedeli od koa se pocna taka da nenznam sea kako e , ova bese pred 2 godiniНекој случајно да не знае последен рок за поднесување на молба за промена на смер до кога е?
Семестрални листови , уплатници за рата , за уким , книзен фонт и индекс. Патем некој да не знае како е предметовКолеги, кога ќе запишуваме 2ра година кои документи се потребни???
Интересен предмет, и според мене лесен.Семестрални листови , уплатници за рата , за уким , книзен фонт и индекс. Патем некој да не знае како е предметов
Информациони технологии нека каже
Прво се пишуваат они што ти останале , па задолжителните од годината што ја запишуваш па изборните. така да ако само еден презапишуваш ќе мораш изборниот да го исфрлишКолеги знае некој како оди тоа со презапишување на предмет? Ако на пр. треба да презапишам еден предмет сега овој семестар дали изборниот предмет ке мора да го отфрлам или може кој сакам??
Секоја година се плаќа тоа кога се запишува зимски семестар.За упис на трет семестар т.с II година треба повторно да ги плаќаме оние трошоци за компјутери,за тетратки и сл.?слушнав некои информации дека од 12 почнува нз колку е точно ..и уште едно прашање како ќе оди плаќањето на партиципација мислам за државна 3,(нешто )евро *кредит од предмет или 100 евра како во прва..фала однапред
Ако имаш 4 задолжителни нема да земаш изборен предмет, а ако ти останал предмет ќе си го презапишеш тој, а еден од задолжителните ќе оставиш.Ние од е-бизнис глеам имаме 4 задолжителни предмети во трет семстар што носат по 8 кредити значи јас кој било изборен да го изберам ке надина границата од 35 кредити и што би било ако ми останал некој предмет од 1 семстар морам ли и него да го презапишам или не морам