Што ако вашата партнерка била силувана?

Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Sto ako vasata partnerka bila siluvana niz "detska igra" i vi priznae? Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Детска игра за возрасни или Индијанци Каубојци до 7 годишна возраст?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Sto ako vasata partnerka bila siluvana niz "detska igra" i vi priznae?
Дообјасни и не штеди зборови, не го сфаќаме прашањето.
Го сменив и насловот на темата, се надевам барем малку ќе им стане појасно на луѓето за што се дискутира тука...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ме збунува поврзувањето на зборовите „силување“ и „детска игра“,може да дообјасниш?

едит:Со Ацид во ист момент :)

?

..........

Гостин
Значи се изебала со некој, и као демек не била свесна? не..........

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Мислам дека сака да каже "искористена но не по своја волја :confused:" ;)
Абе те сватив јас тебе што сакаше да кажеш. Туку ти викаш дека силувана во детска игра значело дека била искористена но не по своја воља, а тоа е само силувана. Не ме свати ништо знам, ни јас незнам веќе што сакам да кажам, ај нема везе :D

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Значи се изебала со некој, и као демек не била свесна? не..........
значи се изебала ама не по своја волја, или барем така ја сфатив детската игра во наводници а?
--- надополнето: Aug 23, 2011 5:20 PM ---
Абе те сватив јас тебе што сакаше да кажеш. Туку ти викаш дека силувана во детска игра значело дека била искористена но не по своја воља, а тоа е само силувана. Не ме свати ништо знам, ни јас незнам веќе што сакам да кажам, ај нема везе :D
само ќе ти го лајнам постот :D
пошо се изгубивме у превод.

?

..........

Гостин
значи се изебала ама не по своја волја, или барем така ја сфатив детската игра во наводници а?
--- надополнето: Aug 23, 2011 5:20 PM ---

само ќе ти го лајнам постот :D
пошо се изгубивме у превод.
Неможе некој да се изебе против своја волја, може само да го изебат против своја волја, тоа се нарекува силување.:unsure:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Темава е фиктивна.
Се знае кои се силуваат, ороспиите и оние кои се облекуваат провокативно.
Мојата женска е секогаш прибрана, косата во репче со шамија на главата, и сукња до под колена.

Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Sto ako vasata partnerka bila siluvana niz "detska igra" i vi priznae?
Da, jas se izvinuvam ne se doizjasniv dovolno ... mislev "siluvana niz detska igra", siluvana vo ranite godini na detstvoto od nejzinite drugari, pogolemi od nea, od sprotivniot pol, i kako ke reagirate vie ako taa tajna ja doznaete podocna? Mozebi zvuci cudno, no nazad nema :/
--- надополнето: Aug 23, 2011 5:41 PM ---
Темава е фиктивна.
Се знае кои се силуваат, ороспиите и оние кои се облекуваат провокативно.
Мојата женска е секогаш прибрана, косата во репче со шамија на главата, и сукња до под колена.[/quote
epa sega ne barav mislenje za tvojata zenska, ne znaci deka taa ne se ebi so drug, i deka e svetica ako e non stop vo uzvratki i farmerki :)

Kajgana Shop

На врв Bottom