Бисексуалност/Лезбејство

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
мене воопшто не ми смета хомосексуалците ниту пак лезбејки сите сме луѓе само што некои не сакаат мажи сакаат жени и обратно.зашо да не можат и тие да го имаат тоа право на љубов.на пример ја иам другарка со иде со женскаи замислете идат 4 месеци,знам и уше две девојки што идат веќе година ипол.и тие си се шетаат слободно,но ако ги видат као се бацуваат знаат дека може да им се деси нешо.секој има право на тоа,па дури и тие.

Член од
20 април 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Секој има право да сака ..без разлика дали е вљубен во истиот или спротивниот или и во двата пола ..сето тоа е љубов така да не глеам зашто тие што се би и хомосексуалци би имале помалку права од хетеросексуалците ..

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
јас вака размислувам. тоа ипак е некое срање кое као и увек е дојдено од запад. педери и лезбејки мрзам поради неколку причини.
1.Ако било така немало да постои машко и женско

2.утре на твоето дете(нормално посвоено) ке го учиш да биде педер или лезбејка
3.нели е сепак гадно да глеаш како двајца типци се шљапаат:nenene:
4.детето значи добива автоматски 2 татковци или 2 мајки и како ке вика мама перса и мама станка или тато јанко и тато петко
нема логика сето тоа. тоа е мое мислење кој како сака нека сфати

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
кој што сака, тоа нека си биде.
педерството малку ми е несватливо, најверојатно оти сум машко, но не сум против.нека си се сакаат, не можеш да им кажеш не.

а лезбејството... да бидам искрен по малце ме пали коа гледам две девојки како... знаете...

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
немам ништо против нив но сепак мислам дека тоа е болест и треба да се лечат

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Љубов си е љубов .
Не е битно дали е меѓу 2 машки и 2 женски.
„Се гадам од 2 машки , се палам на 2 женски “. Тоа е класично стрејт машки .
Да и ја сум таков, но сепак никогаш нема да бидам против нив. Нивни е животот , ако мислат дека нивната љубов е возможна иако се од ист пол , нека мислат. Тоа е нивно .
Јас си сакам од спротивен пол и така ќе си остане.

А во однос на бисексуалност. Луѓето сакаат да испробаат се што има во животов , тоа е :).

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
јас вака размислувам. тоа ипак е некое срање кое као и увек е дојдено од запад. педери и лезбејки мрзам поради неколку причини.
1.Ако било така немало да постои машко и женско

2.утре на твоето дете(нормално посвоено) ке го учиш да биде педер или лезбејка
3.нели е сепак гадно да глеаш како двајца типци се шљапаат:nenene:
4.детето значи добива автоматски 2 татковци или 2 мајки и како ке вика мама перса и мама станка или тато јанко и тато петко
нема логика сето тоа. тоа е мое мислење кој како сака нека сфати
Јас па вака размислувам.Хомосексуалноста не е адидас патика и неможе да се увезе од надвор.

1.Зошто постојат и двата пола? (за да имаш избор)
2.Утре на твоето дете ќе му читаш хомосексуални романи (не мора да е посвоено),ќе го тераш со сила да му се дига на свој пол,можеби ќе развиеш супер моќи па ќе му влезеш во свеста,ќе го насочуваш,од кај знам се бива.
3.Гадно е и ти кога се лигавиш
4.Детето добива родители кој ќе го сакаат.

Мислењето ти е поткрепено врз здрава основа,нема што да се свати :wink:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
ако ти така размислуваш ок е и тоа е твое мислење и никој неможе да го смени, јас го кажав мојот став кон таа тема.

Член од
4 август 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
jas sepak gi pocituvam i homoseksualcite postoi tie se lugje i tie e zivo sustestvo i sekoj so svojot zivot ima pravo sam da si upravuva i da si odlucuva za svoite cuvtsva zatoa sto ne mozes da mu naredis na nekoj da se zapali na nesto sto ne mu se svigja. sepak toa vo zivo ne bi sakala da go viam da se lapaat lezbejki ili pederi neka si go cuvaat toa za na mesto kaj sto se sobiraat homoseksualci no sepak mislam deka ne treba do tolku da bidat osuduvani....kako sto rekov nemozes da nateras nekoj od vnatre da pocne da posakuva nestop sto znae deka ne bi mozel da go "zapali"

С

Сатори

Гостин
мене воопшто не ми смета хомосексуалците ниту пак лезбејки сите сме луѓе
jas sepak gi pocituvam i homoseksualcite postoi tie se lugje i tie e zivo sustestvo i sekoj so svojot zivot ima pravo sam da si upravuva i da si odlucuva za svoite cuvtsva zatoa sto ne mozes da mu naredis na nekoj da se zapali na nesto sto ne mu se svigja. sepak toa vo zivo ne bi sakala da go viam da se lapaat lezbejki ili pederi neka si go cuvaat toa za na mesto kaj sto se sobiraat homoseksualci no sepak mislam deka ne treba do tolku da bidat osuduvani....kako sto rekov nemozes da nateras nekoj od vnatre da pocne da posakuva nestop sto znae deka ne bi mozel da go "zapali"
Што ви е на вас бре луѓе? :uvo:
Имате вродена контрадикција или не знаете да се изразувате?

Инаку, не е по тоа по кого се палиш , туку со кој можеш да се поврзеш.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
За оваа тема мислењето ми е просто ама што да правам јас така си мислам. Не ми пречат се додека не ги гледам ама тоа е за машките, а женско и женско кога сакаат пред мене можат да си прават што си скаат. :pos:

D

Daftie

Гостин
За оваа тема мислењето ми е просто ама што да правам јас така си мислам. Не ми пречат се додека не ги гледам ама тоа е за машките, а женско и женско кога сакаат пред мене можат да си прават што си скаат. :pos:
Поише машки викаат вака, педери-бљак, лезбејки-може.
Ама баш еднаш у парк седевме и блиску до нас седнаа едни девојчиња, пијани беа и почнаа да се лапаат без престан едно пола саат, а реакцијата на моите другари не беше "Уау, брат, супер, ееј, види ги!", туку "Ц, ц, ц, овие стварно не се нормални..гадно."
Значи на екран е едно, а у живо друго.

И да, мој став за темава:
- педери-гадно ми е;
- лезбејки-не е доволно...;
- бисексуалци/ки: може.

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
aj sho muabet se prai aj sho kopja se krshat ushte od antichko vreme koa imalo univerzalna ubavina, ama ne vidov da se deklarira nekoja lezbejka na temava,

eeeeeeeee sho taka:pos2:

inache za mene toa predstavuva nepriroden blud, i nishto vishe- homoseksualnosta, bashka pola i vishe od niv se narkosi, pa nuzno se narekuvaat homosi posho neli ima , i mora nekako da dojdat do parica za droga, vishe e toa otkolku deka se prirodno takvi

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Поише машки викаат вака, педери-бљак, лезбејки-може.
Ама баш еднаш у парк седевме и блиску до нас седнаа едни девојчиња, пијани беа и почнаа да се лапаат без престан едно пола саат, а реакцијата на моите другари не беше "Уау, брат, супер, ееј, види ги!", туку "Ц, ц, ц, овие стварно не се нормални..гадно."
Значи на екран е едно, а у живо друго.

И да, мој став за темава:
- педери-гадно ми е;
- лезбејки-не е доволно...;
- бисексуалци/ки: може.
може јас да се праам ко да сум таму??
“Уууааууу...јее..кип ит гоинг....јеее“ :):)
иначе...лезбејство ок
бисексуалност, што се мене тиче никако...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Nisto vo zivotot ne mi preci se do dogas koga toa ne pocne mene da me zagrozuva ili steti.Ne mi preci dvajca luge od ist pol da se sakaat.Sega dilemata kaj mene a i kaj mnogumina e dali takvata ljubov treba da bide zakonski podrzana i da tie luge javno se setaat.Od edna strana ne bi imal nisot protiv,nivno si e so sakat neka si pravat.Od druga strana utre koga ke imam dete i koga ke go setam.Pominuva homoseksualna dvojka i sto ke mu objasnam ja na toa malo glavce.Sto da mu recam?Kako da mu objasnam sto se tie,kako da mu objasnam deka toa ne e vo red(za mene licno ne e i zatoa normalno e taka da gi vospituvam i decata moi) i deka ne e prirodno.

I nestoto sto e najvazno.Dokolku se legalizira xomoseksualniot brak se otvora moznost da bracnite xomo parovi (na bilo kakov nacin) imaat dete.A so toa se otvaraat mal milion prasanja.Kako toa ke zivee vo takva sredina?Kako ke bide odgleduvano?Kako ke naide na priem kaj ostanatite vrsnici?Kako toa ke vlijae na negovoto rastenje i negovata samodoverba? itn itn

Kajgana Shop

На врв Bottom