Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Честито до сите идни студенти :)

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Што е разликата од дипл. инженер по информатика и Дипл. инженер по информатички науки, пошто на смеровите од ФИНКИ гледам дека се добива такво звање да не е нешто понапредно или...??

Член од
17 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
42
На ИНФО 30 луѓе примаат така ? ко што успеав да избројам сега 24 само сме се пријавиле за инфо :)

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Што е разликата од дипл. инженер по информатика и Дипл. инженер по информатички науки, пошто на смеровите од ФИНКИ гледам дека се добива такво звање да не е нешто понапредно или...??
Имаш Дипл. Инженер по информатички технологии (6 семестри) и Дипл. Инженер по информатички науки (8 семестри).

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Имаш Дипл. Инженер по информатички технологии (6 семестри) и Дипл. Инженер по информатички науки (8 семестри).
Да знам за тоа.. Меѓутоа на студиските програми префрлени од ПМФ добиваш звање Дипл. инженер по информатика (8 семестри), дали значи дека си на исто ниво со Дипл. инженер по информатички науки (исто така 8 семестри но на новите смерови од ФИНКИ)..??

S

StormRage

Гостин
КНИ не глеав нишо само имаше поќе програмирање... изгледа ќе си барам чаре на МТ нешо и да се префрлам или шознам...
или па крај краева одам на ФЕИТ и 2ра се враќам на финки :D

S

StormRage

Гостин
Изгледа ќе има проширување на КНИ.
„ФИНКИ уште минатата недела поденсе барање за проширување на квотата за студиската програма КНИ. Нашите очекувања се дека ќе добиеме проширување.“

https://www.facebook.com/FINKI.ukim.mk/posts/224713310914251
нааајс! е вака да... али сепак, колку можат да ја прошират квотата...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
да не ја напрај некој во ексел табелата ? ме мрзи :) а сакам да видам по ред кој сум од прилика

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Абе, сакате да бидете програмери поради тоа што ве влече, ви иде или само ради тоа што е нај "фенси" моментално?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Ок ја напрајв табелата на ексел , кој сака можи да ја побара.
п.с. Уморен бев прее и зато не ја напрајв , реплицирам на погорниот пост. :)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
На ИНФО 30 луѓе примаат така ? ко што успеав да избројам сега 24 само сме се пријавиле за инфо :)
И јас се пријавив на ИНФО. Мислам дека 27 души сме пријавени до сега, а не 24.

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
13
еве табела во excel 2003 за пријавените кандидати средена по насоки и бодови, буквата о е без долна црта ме мрзи да барам фонт , мислам ќе се снајдете
преземи од тука http://www.fileserve.com/file/6bThUKT/prijaveni.xls
ако имате проблеми ќе аплоадирам како слика

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Абе, сакате да бидете програмери поради тоа што ве влече, ви иде или само ради тоа што е нај "фенси" моментално?
Ради инает на ФЕИТ .

Незнам што ти е поентата со прашањево , до лани тие што сакале да бидат програмери (без разлика дали ги влече или не ) оделе на ФЕИТ , а такви нормално дека има , како што ги има низ сите факултети.:cool:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ради инает на ФЕИТ .

Незнам што ти е поентата со прашањево , до лани тие што сакале да бидат програмери (без разлика дали ги влече или не ) оделе на ФЕИТ , а такви нормално дека има , како што ги има низ сите факултети.:cool:
Не не, поентата не ми е да споредувам факултети, пишав поради тоа што гледам дека сите запнале за компјутерско инженерство. Се гледа дека пола од тие идат на такво нешто пошто е модерно и популарно и пошто демек идат сите, не дека нешто којзнае колку ги бива или ги влече..

Kajgana Shop

На врв Bottom