ЈуријАркадиевич
Модератор
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 1.811
- Поени од реакции
- 7.119
Кога цел ден седам дома.
Аууу исто. А ова ми се случува секој ден.Најмногу се нервирам кога наутро некој ме разбуди, без разлика дали влегол в соба, тропал со нешто или слично, ама кога некој ме разбуди едноставно не ми се живее.
.
Кај го прочитав ова...ко за пред спиење цццАууу исто. А ова ми се случува секој ден.
- Ме нервира кога некој оди многу бавно.
- Кога кучето ми моча и кака по цел стан.
- Кога треба да рендам зелка.
- Звуците на правослукалка, миксер и бебе што вришти.
- Зуење на комарец дур си спијам
- Кога некој не свака пто му објаснувам
- Кога не можам да се сетам на некој збор или на нешто што сум сакала да кажам
pa tebe ocigledno mn. nesta te nerviraat mora da si gi promenis navikite na ziveenje i ke vidis poubavo ke ti e i prijatelkata treba da si ja smenis po sekoja cena... i za da ne im bidis melanholicna, pokazi se barerm so mala nasmevka kolku i da ti e tesko i najdi si decko spored tebe a ne nekoj Kazanova...Ме нервира кога немам што да правам
Ме нервира кога немам вино покрај себе
Ме нервираат луѓето кои сакаат да чепкаат по туѓи фиоки а не си чепкаат по своите фиоки
Ме нервира кога мојата "најдобра пријателка" му се пушта на момчето кое ми се допаѓа
Ме нервира кога го гледам нашето премиерче на ТВ и неговата глупа фаца
Ме нервира студирањето по ЕКТС откога се воведе овој систем некако сите оглупавеа
Ме нервира што денес скоро секој се запишува на факултет а факултетот не е за секого
Ме нервира некој кога ми поставува прашања од типот: Што има ново? Еј која година си на факултет? Имаш дечко? Како си? Што си толку меланхолична? Каде излегуваш не сум те видел/а одамна...
Ме нервира кога некој мисли дека е во право а всушност не е така
Ме нервира кога чекам автобус
Ме нервира овој глупав и пасивен народ
И ти можеш да не им кажуваш на луѓето како да живеат. Патем, тоа е една од работите која мене ме нервира многу, кога некој се обидува на друг да му кажува како треба да живее и што да промени.od takt se vadev koga ne me pustaa na ispit, posebno na eden na koj ne mi pisuva poen povejke namerno za da ne polozam i ne znam koga ke go polozam i kako ama znam deka ke bidi
--- надополнето: Aug 26, 2011 1:37 PM ---
pa tebe ocigledno mn. nesta te nerviraat mora da si gi promenis navikite na ziveenje i ke vidis poubavo ke ti e i prijatelkata treba da si ja smenis po sekoja cena... i za da ne im bidis melanholicna, pokazi se barerm so mala nasmevka kolku i da ti e tesko i najdi si decko spored tebe a ne nekoj Kazanova...